social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική ήττα για Ηλιούπολη από Παναθηναϊκό Β' (2-1)

Φιλική ήττα για Ηλιούπολη από Παναθηναϊκό Β' (2-1)

Ένα φιλικό... προσομοίωση πρωταθλήματος πραγματοποίησε σήμερα (16/10) το απόγευμα η Ηλιούπολη, αντιμετωπίζοντας ομάδα που θα συναντήσει και στο ταξίδι της Super League 2.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων φιλοξενήθηκε από τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου, με τους δύο αντιπάλους να έχουν από ένα ημίχρονο και τους πράσινους να παίρνουν τη νίκη με 2-1. Το συγκρότημα του Σ. Αντωνίου προηγήθηκε με σουτ του Αλμπάνη στο 19' (1-0), ενώ στο 35' ο Ηλιάδης με πανομοιότυπο τρόπο έγραψε το 2-0. Οι κυανέρυθροι του Ν. Παντέλη ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος, καταφέρνοντας σε αυτό το διάστημα να μειώσουν στο 55' για το τελικό 2-1 με σουτ του Φελίπε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Χρηστογεώργος, Σερπέζης (58' Καραμπάς), Σιδεράς, Αθανασακόπουλος (65' Καρβούνης), Μαρτίνης (85' Δημητριάδης), Εμπόικ, Κρυπαράκος (58' Σαρδέλης), Ταβάρες (80' Ματσαδές), Τουρκοχωρίτης (85' Κωστόπουλος), Αλμπάνης (58' Τερεζίου), Ηλιάδης (46' λ.τρ. Βουτσάς)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντέλης): Περιστερίδης, Τσαφταρίδης, Πολίμος, Μουριέλ, Κρητικός, Ντίαζ, Βασιλείου, Δημητριάδης, Φελίπε, Τριανταφυλλάκος, Μπαστακός

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπουσάι, Ανδρέου, Κρέτσι, Γεωργιάδης, Βάρκας, Πατσατζόγλου, Κωστόπουλος.

 


Σχετικά άρθρα

Εκδικάστηκε η ένσταση της Ηλιούπολης κατά του Πανιωνίου -Από εβδομάδα η απόφαση

Τα είπε... όλα ο κόουτς της Ηλιούπολης, Βαγγέλης Γαλάνης, στην εκπομπή «Καραντίνα με μπάλα» [vid]

Ανησυχία με Ρέτζο στην Ηλιούπολη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35