social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Υπέκυψε στα Ζωνιανά το Χαϊδάρι, 2-1 ο Ερμής που πήρε την άνοδο

Υπέκυψε στα Ζωνιανά το Χαϊδάρι, 2-1 ο Ερμής που πήρε την άνοδο

Έδωσε έναν παλικαρίσιο και έντιμο αγώνα που ξεκίνησε τον περασμένο... Ιούλιο. Έμεινε στους αγωνιστικούς χώρους έντεκα ολόκληρους μήνες, αν και ερασιτεχνική ομάδα, φτάνοντας να διεκδικεί την άνοδο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και έχοντας πετύχει ήδη μερικά σπουδαία επιτεύγματα.

Σήμερα (18/6), ωστόσο, στην ύστατη μάχη της χρονιάς, το Χαϊδάρι υπέκυψε και έχασε για... λίγο το εισιτήριο της ανόδου στη Γ' Εθνική. Στο πλαίσιο της τελευταίας (7ης) αγωνιστικής των μπαράζ, στον 7ο όμιλο, η ομάδα του Γ. Χλωρού ηττήθηκε με 2-1 στα Ζωνιανά από τον Ερμή και έμεινε εκτός νυμφώνος. Παρότι βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ, οι κυανέρυθροι έχασαν γρήγορα το προβάδισμά τους και στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να κρατήσουν έστω την ισοπαλία που θα τους αρκούσε. Από την άλλη, χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα οι πρωταθλητές Ρεθύμνου έκαναν δικό τους το ένα από τα τρία εισιτήρια του ομίλου, πανηγυρίζοντας την άνοδο μαζί με τον ΠΟ Ατσαλένιου και τον Ατρόμητο Πειραιά.

ermis-xaidari.jpg

Το ματς ξεκίνησε με εκατέρωθεν καλές στιγμές, αφού στο 7' η μπάλα έφυγε άουτ μετά από κεφαλιά του Σηφακάκη και στο 10' συνέβη το ίδιο σε κεφαλιά του Μάκρα. Στο 28' ο Ζάχος έδιωξε σε σουτ του Αποστολόπουλου και τελευταία στιγμή ο Μπαμπουλάκης απομάκρυνε σε κόρνερ. Με την εκτέλεσή του, όμως, το Χαϊδάρι πήρε «κεφάλι» στο σκορ χάρη σε κεφαλιά του Παληγεώργου μετά από κόρνερ του Τζανιδάκη (0-1). Η απάντηση ήρθε γρήγορα από τους γηπεδούχους. Ήταν το 33' όταν ο Γκέκας εκτέλεσε άψογα φάουλ που κέρδισε η ομάδα του και νίκησε τον Καλαματιανό για το 1-1. Στο 40' ο Σηφακάκης αστόχησε προ κενής εστίας μετά από σέντρα του Γεμιστού και λάθος του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, με τους ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και, μάλιστα, είχαν -οριζόντιο- δοκάρι σε πλασέ του Σηφακάκη μετά από ενέργεια του Βεληβασάκη στο 49'. Στο 57' ο Μάκρας δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και σπατάλησε καλή ευκαιρία, ενώ στο 62' η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ μετά από ωραία ενέργεια και σουτ από τον Παληγεώργο. Το 2-1 έγινε στο 74' χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Μπαμπουλάκης από τον Τσιούλο και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος. Στο επόμενο λεπτό ο Παληγεώργος σούταρε, αλλά ο Ζάχος ήταν σε καλό σημείο και μπλόκαρε, ενώ στο 82' η μπάλα έφυγε άουτ μετά από σουτ του Γκέκα από τα όρια της περιοχής σε γρήγορη αντεπίθεση. Στα τελευταία λεπτά το Χαϊδάρι πίεσε για το γκολ της ανόδου, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και, μοιραία, έχασε τον στόχο.

ermis_zonianon_panigirismoi.jpg

Διαιτητές: Αναστασόπουλος, Τσιρώνας-Σκούτας (Χαλκιδικής)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Νίκος Καραδάκης): Ζάχος, Ζερβός, Γεμιστός, Ρουμπάκης, Χριστοδούλου, Βεληβασάκης, Σηφακάκης (90' Κλίνης), Κασαπάκης, Μπαμπουλάκης, Κουκούλης (93' Σπαχής), Γκέκας (84' Σαριδάκης)

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Τζανιδάκης (76' Αντωνόπουλος), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Παληγεώργος, Κατσάρας, Μάκρας (84' Γιαννακόπουλος), Αποστολόπουλος (76' Καμπεράι), Γκρέμπι.

(Ανταπόκριση: Γιώργος Σταράς)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35