social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκησε, αλλά δεν χάρηκε ο Πανιώνιος (2-1 τον Άρη Σούδας)

Νίκησε, αλλά δεν χάρηκε ο Πανιώνιος (2-1 τον Άρη Σούδας)

Αυτό που ήθελε, το πήρε ο Πανιώνιος από την αναμέτρηση με τον Άρη Σούδας, όμως τον στόχο του δεν μπόρεσε να τον πετύχει.

Στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης οι κυανέρυθροι επικράτησαν του αντιπάλου τους με 2-1 στο πλαίσιο της περασμένης αγωνιστικής, όμως τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου και θα πάρουν μέρος για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στη Γ' Εθνική. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Β. Σταυρακόπουλου ήταν ο Πίσπας, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ της επικράτησης, στο 40ο λεπτό με σουτ (1-0) και στο 59ο λεπτό με θαυμάσιο διαγώνιο σουτ (2-0). Οι Χανιώτες πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 71' με κοντινό σουτ του Σκοπελίτη (2-1).

Γκολ: 40' Πίσπας με σουτ, 59' Πίσπας με διαγώνιο σουτ – 71' Σκοπελίτης με κοντινό σουτ

Διαιτητές: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Καρακελές (Πειραιά)-Παπαδόπουλος (Κιλκίς)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης (84' Κραβαρίτης), Κοντοές (84' Σπάρταλης), Παντίδος, Ζούλιας, Διονέλλης, Γκίνο, Γροντής, Πίσπας, Αργυρίου (70' Κράσι), Λιούμης (84' Κουτσουπιάς), Μούντριχας (62' Μπρέγκου)

ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ (Γιώργος Φραγκέδης): Βροντάκης (46′ Βουλγαράκης), Κοκκινάκης, Βαρδάκης, Στεφανίδης, Σοφούλης, Ιμέρι, Παπαδάκης, Ροκάκης, Αμαραντίδης (46′ Τσίγκας), Πιπεράκης, Τσίτας (46′ Βασιλάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35