social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αίας Σαλαμίνας: «Εμφανίστηκαν τα... κοράκια Ι Ανοχή τέλος»

Αίας Σαλαμίνας: «Εμφανίστηκαν τα... κοράκια Ι Ανοχή τέλος»

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Αίας Σαλαμίνας

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από τον οριστικό Υποβιβασμό της Ομάδας μας, και τα γνωστά πρώην Διοικητικά ΄΄Κοράκια΄΄ έκαναν την εμφάνιση τους, με δυσμενή σχόλια σε βάρος της Διοίκησης μας, και μάλιστα σχόλια δημόσια αναρτημένα στο παρόν επίσημο Προφίλ της Ομάδας μας ! Όλη την σεζόν τους ΄΄ανεχθήκαμε΄΄ να σχολιάζουν αρνητικά την Διοίκηση, και αρκετές φορές Τεχνικό team και Ποδοσφαιριστές μας, εδώ στο επίσημο Προφίλ της Ομάδας μας.
Ως εδώ !
Δεν ανεχόμαστε κριτική από :
1. Μέλος του Συμβουλίου μας που εκλέχθηκε από τα Μέλη του Συλλόγου στις τελευταίες Εκλογές στις 19/7/2020, και από τις 8/8/2020 ΄΄εξαφανίστηκε΄΄ από την Διοίκηση... χωρίς να είχε καν την ευθιξία να παραιτηθεί !!!
2. Μέλος του Συλλόγου που στις τελευταίες Εκλογές στις 19/7/2020 εκλέχθηκε Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής με διετή θητεία, και όταν του ζητήθηκε αρχές Αυγούστου 2020 να ασκήσει τα καθήκοντα του, και να ελέγξει τα Οικονομικά του Συλλόγου μας λόγω παραιτήσεως Μελών του Δ.Σ., εκείνος ΄΄προτίμησε΄΄ να μας στείλει ΑΥΘΗΜΕΡΌΝ την Παραίτηση από τα καθήκοντα του... με συστημένη επιστολή ( μέσω της Εταιρίας Ταχυμεταφορών ACS ) !!!
Η ανοχή ΤΕΛΟΣ !
Σε τυχόν νέες προκλήσεις τους, θα αναγκασθούμε να επανέλθουμε με Ονοματεπώνυμα και επίσημα έγγραφα ΣΤΟΙΧΕΙΑ !
* Η Διοίκηση έχει αναλάβει από χθες την ευθύνη του Υποβιβασμού της Ομάδας μας, και λόγο θα δώσει στην ερχόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση μας, στο ανώτατο όργανο του Συλλόγου μας, όπως έκανε και το περασμένο Καλοκαίρι 2021 που τα γνωστά ΄΄Κοράκια΄΄ έλαμψαν δια της απουσίας τους !

Σχετικά άρθρα

Γ' Εθνική: Τα παιχνίδια της Κυριακής σε 6ο, 7ο και 8ο όμιλο

Κωτσόπουλος: «Οι πρώτοι που έχουν λόγο είναι αυτοί που πληρώνουν και δεν ρωτήθηκαν καν»

«Εμείς θα φιλοξενήσουμε σωστά τον Αιολικό, ας αφήσουν τα …φαντάσματα»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35