social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΕΠΣ Ρεθύμνου: Πήρε το ματς με Ερμή ο Αστέρας Περάματος και πάει μπαράζ!

ΕΠΣ Ρεθύμνου: Πήρε το ματς με Ερμή ο Αστέρας Περάματος και πάει μπαράζ!

Τάχιστες ήταν οι ενέργειες της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ρεθύμνου για την έκδοση απόφασης, αναφορικά με το χθεσινό (27/4) ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ερμή Ζωνιανών και Αστέρα Περάματος, που διεκόπη οριστικά στο 63ο λεπτό εις βάρος των γηπεδούχων για επεισόδια που ξεκίνησαν από την εξέδρα και μεταφέρθηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως αναμενόταν, η Π.Ε. αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Αστέρα Περάματος, πράγμα που σημαίνει πως είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ένωση στα προσεχή μπαράζ ανόδου.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 28-4-2022 αφού έλαβε Υπόψη της: Α)Φ.Α. (ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ) του αγώνα Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (30η αγωνιστική) της 27-4-2022. Β)Την από 27-4-2022 έκθεση παρατηρητή του ανωτέρω αγώνα. Γ)Το άρθρο 21 παραγ. 3 εδάφιο (ΙΙ) (ΜΗ ΤΕΛΕΣΗ Ή ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ) του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΚΑΠ) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΟ 2021.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

1)Την κατακύρωση του αγώνα Α' Κατηγορίας ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ – ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ της 27-4-2022 (30η αγωνιστική) ΥΠΕΡ του σωματείου ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ με τέρματα 0-3.

2)ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τις παρακάτω ποινές:

1)ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΚΑΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑ (150,00) ΕΥΡΩ.

2)ΑΦΑΙΡΕΣΗ ενός (-1) βαθμού από τον πίνακα της βαθμολογίας του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ποδοσφαιρικής περιόδου 2021-2022. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τα αναφερόμενα στο ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ και την ΕΚΘΕΣΗ του παρατηρητή του αγώνα θα επακολουθήσει κλήση σε απολογία προς το εγκαλούμενο σωματείο ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35