social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διονυσάτος: Ήττα που μπορεί να μας στοιχίσει...

Διονυσάτος: Ήττα που μπορεί να μας στοιχίσει...

Ήθελε στη δεύτερη συνεχόμενη «ναυμαχία» του να πετύχει άλλη μία νίκη ο Αετός Λουτρών, όμως στο τέλος δεν κατάφερε καν να πάρει την ισοπαλία στη Χίο κόντρα στον Ατρόμητο Αγ. Γεωργίου (2-1).

Μιλώντας στο Soccerlive, o Θεαγένης Διονυσάτος χαρακτήρισε ως... αυτοκτονία τη χθεσινή (11/5) ήττα, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία του πως είναι ένα αποτέλεσμα που μπορεί να στοιχίσει στην προσπάθεια για επάνοδο στη Γ' Εθνική.

«Ήταν μία καθαρή... αυτοκτονία για εμάς! Χωρίς να δώσουμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει, από δύο δικά μας λάθη πέτυχε δύο γκολ και μας νίκησε. Σίγουρα μας επηρέασε πάρα πολύ και το γεγονός ότι ήταν μικρός ο αγωνιστικός χώρος, όπως επίσης ότι η αντίπαλη ομάδα το πήγε στο δύναμη, όπου υπερτερούσε. Κάναμε ευκαιρίες, καταφέραμε να σκοράρουμε, όμως τα λάθη που κάναμε αποδείχθηκαν μοιραία» σχολίασε αρχικά ο νεαρός προπονητής, για να καταλήξει: «Είναι ήττα που μπορεί να μας στοιχίσει. Πρέπει να την καλύψουμε με κάποια νίκη εκτός έδρας. Πάμε, πλέον, στη Σύρο για παιχνίδι χωρίς... αύριο».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35