social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέος γυμναστής στον Άρη Πετρούπολης ο Ζαχαράτος

Νέος γυμναστής στον Άρη Πετρούπολης ο Ζαχαράτος

Η αποχώρηση του Άγγελου Αβραμόπουλου από το τεχνικό επιτελείο του Άρη Πετρούπολης δημιούργησε κενό στη θέση του γυμναστή.

Παρ' όλα αυτά, οι υπερπωταθλητές Αθήνας κάλυψαν το κενό αυτό αφού ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιώργο Ζαχαράτο. Το νέο μέλος των "ερυθροκίτρινων" μετά από συζήτηση που είχε με τους υπεύθυνους της ομάδας έδωσε τα χέρια προκειμένου να ενσωματωθεί στο τεχνικό team του Άρη.

Σαν γυμναστής έχει εργαστεί στον Καραβά (Γ' Εθνική), ενώ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής την προηγούμενη δεκαετία για λογαριασμών αρκετών επαγγελματικών ομάδων, γεγονός που δείχνει ότι έχει την γνώση αναφορικά με τα όσα θα πρέπει να προσφέρει ένας γυμναστής σε μια ομάδα ποδοσφαίρου.

Παράλληλα είναι ιδιοκτήτης του κέντρου A8LITES performance & rehabilitation όπου ασχολείται με την μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης και την αποκατάσταση.

Στο βιογραφικό του έρχεται να προστεθεί και το πτυχίο που κατέχει ως γυμναστής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο ενώ είναι και διπλωματούχος στην αθλητική διατροφή από το National Academy of Sport Medicine.

Το δελτίο τύπου

Ο Άρης Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Γιώργου Ζαχαράτου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Ο κ. Ζαχαράτος αναλαμβάνει την εκγύμναση του ποδοσφαιρικού τμήματος αποτελώντας παράλληλα και συνεργάτη του Γιάννη Σιλεβίστα στο τεχνικό team.

Όσον αφορά το βιογραφικό του, είναι απόφοιτος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής & αθλητισμού με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και διπλωματούχος στην αθλητική διατροφή (National Academy of Sport Medicine)

Επίσης είναι ιδιοκτητης του κέντρου A8LITES performance & rehabilitation όπου ασχολείται με την μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης και την αποκατάσταση! Τα τελευταία 10 χρόνια η ενασχόληση του έχει να κάνει με την ατομική και ομαδική αθλητική βελτίωση ενώ σε επίπεδο συλλογων τα τελευταια 2 χρόνια όταν και αποσύρθηκε την ενεργό δραση είχα αναλάβει την ομάδα του ΑΟ Καραβα (Γ' Εθνική). Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Ζαχαράτο στη μεγάλη οικογένεια του Άρη Πετρούπολης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35