social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κράτησε Τριμπόνια η Ένωση Ερμιονίδας

Κράτησε Τριμπόνια η Ένωση Ερμιονίδας

Την απόκτηση του Γιώργου Τριμπόνια ανακοίνωσε η Ένωση Ερμιονίδας.

Για όγδοη χρονιά ο ικανότατος άσος παραμένει στο σύλλογο από την Αργολίδα παραμένοντας στο ρόστερ της ομάδας.

Το δελτίο τύπου

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον επιθετικό Γιώργο Τριμπόνια.

Ο αρχηγός μας θα αγωνιστεί για 8η σερί σεζόν με τη φανέλα του συλλόγου μας, έχοντας πριν παίξει σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας σε Παναργειακό (δυο χρονιές) και Παναρκαδικό.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο 30χρονος στράικερ έπαιξε σε 19 ματς στο πρωτάθλημα, τα 18 ως βασικός και σε ένα ως αλλαγή, έχοντας… γράψει 1.584 λεπτά συμμετοχής. Ο Γιώργος Τριμπόνιας σημείωσε τρία γκολ, το ένα στη σπουδαία νίκη (1-0) εκτός έδρας με τον Χαραυγιακό στο τέλος του αγώνα.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του ο έμπειρος επιθετικός υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα της ΑΕ Ερμιονίδας. Αυτός ο σύλλογος αποτελεί για μένα την οικογένειά μου και ανυπομονώ να βρεθούμε ξανά όλοι στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας. Στόχος μας και με την έλευση του νέου προπονητή μας είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, με βάσεις το ομαδικό πνεύμα και την σκληρή δουλειά. Όποτε με χρειαστεί η ομάδα θα είμαι… εκεί για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου».

Η ΑΕ Ερμιονίδας συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδιασμού που έχει γίνει, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2022-23), με τη συνεργασία πλέον της διοίκησης και του προπονητή μας Κώστα Καλογιαννίδη.

Ο Γιώργος Τριμπόνιας άνοιξε τον… χορό των ανανεώσεων και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις, σχετικά με την παραμονή παικτών, αλλά και μεταγραφών.

Ευχόμαστε στον Γιώργο Τριμπόνια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία, επιτυχίες και πολλά γκολ με την ομάδα μας!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35