social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με επιστροφή Ενγκόγκ ο Πανιώνιος, 1-0 το Κερατσίνι

Με επιστροφή Ενγκόγκ ο Πανιώνιος, 1-0 το Κερατσίνι

Συνέχεια στα φιλικά του παιχνίδια έδωσε ο Πανιώνιος, υποδεχόμενος στο στάδιο της Ν. Σμύρνης αυτή τη φορά το Κερατσίνι, που προετοιμάζεται επίσης για τη συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Ν. Κούστα επικράτησε με 1-0, σε ένα ματς που «έκλεψε» την παράσταση η επάνοδος του Νταβίντ Ενγκόγκ στους αγωνιστικούς χώρους με τα κυανέρυθρα. Ο Γάλλος επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στα μέσα του δευτέρου μέρους, έχοντας αρκετά καλή παρουσία. Κατά τα άλλα, το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε από το 6ο λεπτό με ωραία ενέργεια και πλασέ του Τσίπρα έπειτα από πάσα του Ρεντζή. Στη συνέχεια του πρώτου μέρους οι γηπέδουχοι απείλησαν με τους Γεωργούση και Γκότοβο, ενώ με το ξεκίνημα του δευτέρου ο Μούντριχας είδε την μπάλα να περνάει άουτ. Ο τελευταίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο 61ο λεπτό μαζί με τον Κόφι, για αψιμαχία που είχαν. Το ματς «έσβησε» με ορισμένες καλές προσπάθειες των Κουφουδάκη και Ενγκόγκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Ξυγκόρος (46' Καρδάμης), Γκότοβος, Μπρέγκου, Μερτύρης (75' Διονέλλης), Μαρινάκης (46' Μούντριχας (62' Τσιμπόκας)), Παπαδάκης, Στούπης (62' Κουβαράς), Ρεντζής (62' Κουφουδάκης), Τσίπρας (46' Πίσπας), Γεωργούσης (62' Ενγκόγκ)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Καπούταγλης, Κοντογιαννάτος, Αντζελί, Δούμουρας, Βαττής, Ματοντό, Ντούνιας, Μουκίδης, Λουβής, Χαρλέπας, Κοφί.

Έπαιξαν, επίσης, οι Νταγκουνάκης, Αγγελάκης, Χαρίτος, Σαούλιας, Ευθυμιάδης, Μαχμουτάι, Καλαμβόκης, αλλά και ένας υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής.

(φωτο: panionianea.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35