social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χορταστική ισοπαλία για Χαλκίδα και Φωστήρα (2-2)

Χορταστική ισοπαλία για Χαλκίδα και Φωστήρα (2-2)

Ο ΑΟ Χαλκίς αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Φωστήρα, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Πηγή: eviagoal.gr

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 3′ μια καλή στιγμή με εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου και κεφαλιά του Πεχλιβανίδη, που πέρασε πάνω απ’ τα γκολπόστ, όμως ο ΑΟΧ ήταν αυτός που στο δέκατο λεπτό άνοιξε το σκορ, με τον Χαλκιαδάκη με κάθετη πάσα να τροφοδοτεί τον Ντοματά, ο οποίος πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, από δύσκολη θέση και πάρα την προσπάθεια των αμυντικών. Η ομάδα των Αθηνών ‘απάντησε’ στο 18′, όταν μετά από φάση διαρκείας ο Σταμάτης έστρωσε στον Κασνέτσι, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω απ’ την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ δύο λεπτά μετά το σουτ του Νταούλια πέρασε λίγο έξω. Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 33′, με μακρινό σουτ του Χριστόπουλου -και αφού διένυσε αρκετά μέτρα με την μπάλα στα πόδια- που μπλόκαρε ο Σιμιστήρας, ο οποίος και στο 39′ είχε καλή επέμβαση σε σουτ του Σταμάτη. Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα, στο επόμενο λεπτό, με τον Κ. Μπαλωμένο να βγάζει την σέντρα προς τον Α. Μπαλωμένο που έκανε το 2-1, με κεφαλιά.

Ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον το ματς, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αρτάκης (λόγω έργων συντήρησης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας), με τον Χαλκιαδάκη να απειλεί με σουτ στο 55′ μέσα απ’ την περιοχή, που απομάκρυνε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Ο Φωστήρας έψαξε την ισοφάριση, έχοντας στο 71′ οριζόντιο δοκάρι με φάουλ του Χριστόπουλου και δεξί κάθετο δοκάρι στο επόμενο λεπτό με σουτ στην κίνηση του Λαζαρίδη, με τον Βλάμη στο 78′ να αποκρούει σουτ από καλή θέση του Χριστόπουλου. Τελικά στο 88′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 2-2, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φέκα, με τον Μάρκου στο 90′ να προσπαθεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα -και να ξαναδώσει το προβάδισμα στον ΑΟΧ- με λόμπα, που δεν βρήκε στόχο.

ΓΚΟΛ: 10′ Ντοματάς, 40′ Α. Μπαλωμένος-18′ Κασνέτσι, 88′ Φέκας.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σιμιστήρας (69′ Βλάμης), Ζαχαράκης (69′ Λεσάι), Κ. Μπαλωμένος (74′ Δεληγιάννης), Μαγγίνας (62′ Αυλωνίτης), Πλάκα (46′ Ζαμάνης), Κυριαζής, Αλεξανδρής (46′ Μάρκου), Α. Μπαλωμένος, Ντοματάς, Χαλκιαδάκης, Albassam (53′ Κατσαρής).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Φυλακτός (46′ Μάνος), Νταούλιας (80′ Ξενόπουλος), Παρασκευόπουλος (58′ Μανωλάς), Λώλος, Πεχλιβανίδης, Κασνέτσι (46′ Πινιώτης), Χριστόπουλος, Τσουβαλτζίδης, Σταμάτης (46′ Τόλης), Φέκας, Λαζαρίδης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35