social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη νίκη τα Πετράλωνα μετά από 32 μήνες!

Πρώτη νίκη τα Πετράλωνα μετά από 32 μήνες!

Στις 8 Μαρτίου του 2020 διεξάγονταν η τελευταία αγωνιστική των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων πριν την πανδημία που εισέβαλε βίαια στη ζωή μας.

Εκείνη τη μέρα τα Πετράλωνα επικρατούσαν στο γήπεδο Χαϊδαρίου με 2-1 απέναντι στον τοπικό Θρίαμβο, σε μία νίκη που έμελλε να αποκτήσει ιστορικό χαρακτήρα, αφού η επόμενη σε επίπεδο πρωταθλήματος ήρθε... 32 μήνες μετά! Σήμερα (5/11) το απόγευμα, η ομάδα του Κέντρου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Αργυρούπολης Β', επικρατώντας με 1-0 της Λαύρας, με τον Κόλλια να σημειώνει στο 38' με σουτ μετά από απόκρουση του Γουλή ένα γκολ που έσπασε αυτή την αρνητική παράδοση. Σημειώνεται ότι από εκείνη την τελευταία νίκη μεσολάβησαν μία ισοπαλία και... 29 ήττες! 

Όσον αφορά στο σημερινό ματς, στο 42' ο Φιλιππάτος «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ, χάνοντας την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, που όμως δεν έχασε το προβάδισμα και το «τρίποντο».

Διαιτητές: Κασίδης, Καρράς-Γκίκας

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Γουλής, Ζαρίκος (46' Σημάσης), Μυλωνίδης (46' Παππάς), Τσαπατσάρης, Λύτρας, Κολάι, Κουλουρίδης, Πολυμερόπουλος, Μαυρόπουλος, Γκίκας (65' Βέας), Σκουρλάς.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Θανάσης Παύλοβιτς): Σέργης, Πυλαρινός, Παναγιωτόπουλος (90' Θεοδώρου), Σωτηρίου, Βολικάκης, Μαγαλιός, Ηλιόπουλος (70' Μουράτης), Κόλλιας (65' Δανίκας), Βολονάκης, Φιλιππάτος, Πανταζής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35