social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κωνσταντακόπουλος: Χρειάζεται συγκέντρωση

Κωνσταντακόπουλος: Χρειάζεται συγκέντρωση

Χωρίς τον στρατευμένο Έντι Χατζίου θα ταξιδέψει το Σάββατο το βράδυ η Αγία Παρασκευή από την Αθήνα με προορισμό το Ηράκλειο για το Κυριακάτικο ματς με τον Πόρο (15.00 13/11 γηπ. Μαρτινέγκο).

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Πάρη Κωνσταντακόπουλου, κάτι που σημαίνει ότι ο νεαρός κόουτς έχει 'ευχάριστο' πονοκέφαλο.

Άπαντες στις τάξεις του συλλόγου αναγνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα αφου θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια ομάδα που την περσινή χρονιά τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από τον πρωταθλητή ΠΑΟ Ρουφ και τον Πανιώνιο.

Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του κ Κωνσταντακόπουλου ο οποίος τόνισε

Ειναι εάν δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση του 7ου ομίλου. Σίγουρα το ματς θα έχει υψηλό κίνητρο για εμάς αφού θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με έμπειρους παίκτες που 'γνωρίζουν' την κατηγορία. Παρ' όλα αυτά δουλέψαμε σωστά από το καλοκαίρι έως και σήμερα και έχω δει μεγάλη βελτίωση από την ομάδα μου. Περιμένουμε ένα αμφίρροπο μας και πιστεύω ότι ο πιο συγκεντρωμένος θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες''.

Η προετοιμασία της Σάντα θα ολοκληρωθεί με πρωινή προπόνηση το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, ενώ το ίδιο βράδυ η ομάδα θα να αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό την πρωτεύουσα της Κρήτης. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35