social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Φωνές» του ΑΟΤ για τη διαιτησία

«Φωνές» του ΑΟΤ για τη διαιτησία

 Αποφασισμένοι να πάρουν τα μέτρα τους οι μεσαρίτες.

Στον ΑΟΤ εξέφρασαν τα έντονα παράπονα τους για τη διαιτησία του πρόσφατου αγώνα με τον Γιούχτα, αλλά και του προηγούμενου κόντρα στον Πόρο. Στο Τυμπάκι τονίζουν ότι δε θα επιτρέψουν να συμβεί ξανά κάτι ανάλογο. Αναλυτικά:

«Κύριοι, ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΟΤ-Γιούχτας την Κυριακή 4/12/2022. Η ενορχηστρωμένη επίθεση του διαιτητικού τρίο ήταν προκλητική, απαράδεκτη, άνιση και αδικαιολόγητα άδικη!

 

ADVERTISING

Η εντύπωση που έδωσαν στους θεατές ήταν ότι δεν ήθελαν να πάρει η ομάδα μας θετικό αποτέλεσμα. Φυσικά πέτυχαν τον σκοπό τους, αφού ηττηθήκαμε με γκολ που δεχτήκαμε από ανύπαρκτο πέναλτι. Επί ένα ημίχρονο δε, σφύριζαν φάουλ και οφ σάιντ εις βάρος μας κατά εξακολούθηση, ώστε να παίζεται το παιχνίδι ΜΟΝΟ στη δική μας περιοχή.

Επειδή αλλοίωση αποτελέσματος συντελείται για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, η διοίκηση και οι φίλαθλοι της ομάδας μας είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν κάτι τέτοιο να ξανασυμβεί. Δεν μπορεί η προσπάθεια τόσων μηνών, τα έξοδα, οι ελπίδες και τα όνειρα τόσων φιλάθλων να πηγαίνουν στράφι, εξαιτίας της ιδιοτέλειας κάποιων κυρίων».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35