social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πόρος: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία με στόχο το απόλυτο στο Μαρτινέγκο

Πόρος: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία με στόχο το απόλυτο στο Μαρτινέγκο

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Πόρος 


Ο Πόρος υποδέχεται το Μοσχάτο το Σάββατο (17/12, 15:00) με στόχο την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο Ηράκλειο.

Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού την έδρα της, συνεχίζοντας την αντεπίθεση που ξεκίνησε από το ντέρμπι με τον Αλμυρό μετά το -6. Στον Πόρο δεν ξεγελιουνται από το τελευταίο αποτέλεσμα του Μοσχάτου στην Κρήτη, άλλωστε νωπή είναι η επικράτησή του με ανατροπή στο ντέρμπι με τον Εθνικό.

Οι «μπλε» γνωρίζουν ότι τους περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς, ωστόσο το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο. Τρίποντο με το οποίο θ’ αφήσουν για τα καλά πίσω τους το -6 και θ’ ανέβουν βαθμολογικά, ξεφεύγοντας από την δύσκολη θέση που βρίσκονται.

 

Η ψυχολογία μετά και τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Αλμυρό είναι εξαιρετική και άπαντες παρουσιάζονται αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο γήπεδο στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση για το 2022.

Στην προσπάθειά τους αυτή στον Πόρο καλούν τους φιλάθλους του Ηρακλείου και του προαστίου στο γήπεδο προκειμένου να τους βοηθήσουν να πετύχουν τον σκοπό τους και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν στο τέλος.

Οι «μπλε» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Παρασκευή το απόγευμα (17/12) στο «Ικάριο» με τον Γιάννη Χατζησεβαστό να συμπεριλαμβάνει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35