social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κωνσταντακόπουλος: «Σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχει ματς που να μην είναι κομβικό»

Κωνσταντακόπουλος: «Σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχει ματς που να μην είναι κομβικό»

Με στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θα παραταχθεί η Αγία Παρασκευή στο αυριανό ματς που ολοκληρώνει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο κόντρα στον Άγιο Νικόλαο.

Ο κόουτς της Σάντα, Πάρης Κωνσταντακόπουλος, αναγνωρίζει τη δυσκολία του αγώνα αφού η ομάδα του θα βρει απέναντι της ένα αξιόλογο αντίπαλο που έχει βάλει υψηλά τον πήχη.

Αναφερόμενος μάλιστα στο ματς τόνισε

"Είναι ένα δύσκολο ματς και γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα που το έχει αποδείξει τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας με την πορεία της. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά αφού έχουμε δουλέψει αρκετά καλά όλη την εβδομάδα και είμαστε σε καλή κατάσταση. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για το αν θεωρεί ότι τα δυο ματς με ΑΟΑΝ και Εθνικό Πειραιά είναι κρίσιμα, ο έμπειρος κόουτς είπε

"Θεώρώ ότι είναι όλα τα ματς σημαντικά. Είναι σημαντικά και για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους αλλά σε αυτή την κατηγορία όπως και να το δούμε δεν υπάρχει παιχνιδι που μπορεις να πεις οτι δεν ειναι κομβικο. Είναι όλες οι ομάδες αξιόλογες".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35