social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φωστήρας: Ανέλαβε ο Αρναούτης

Φωστήρας: Ανέλαβε ο Αρναούτης

Σε μια λύση ενδεδειγμένη προχώρησε ο Φωστήρας για τη θέση του προπονητή μετά την αποχώρηση του Μουράτ Σεροπιάν.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου έδωσαν τα χέρια με τον Δημήτρη Αρναούτη που καλείται να οδηγήσει τον  Φονέα σε πορεία πρωταθλητισμού στον δυσκολότερο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Μετά από συνάντηση που είχε ο πρώην τεχνικός της Προοδευτικής με τον πρόεδρο των κιτρινόμαυρων, Διονύση Πανταζή παρουσιάστηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων και έτσι στο ματς της 8ης αγωνιστικής με τον Άγιο Ιερόθεο ο Φωστήρας θα έχει τον Έλληνα κόουτς στην άκρη του πάγκου. 

Με βάση του στόχου που έχει θέσει ο Φωστήρας ο Αρναούτης κρίνεται ως ο πλέον κατάλληλος για να βρεθεί στη θέση της τεχνικής ηγεσίας ηγεσίας αφού ήταν το πρόσωπο που είχε χαρίσει την άνοδο στον Ιωνικό πριν από τέσσερα χρόνια, και αυτός, που οδήγησε πέρυσι την Προοδευτική στην κατάκτητη του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Την περίοδο 2020-2021 είχε καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟ Ρουφ όπου είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία με δεδομένο ότι η ομάδα στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής έκανε και πάλι πρωταθλητισμό. 

Αχαρναϊκός, Εθνικός Πειραιά και Βύζαντας Μεγάρων είναι μερικές από τις ομάδες που έχει εργαστεί ο έμπειρος κόουτς έχοντας προσφέρει σπουδαίο έργο. Ο κ. Αρναούτης μάλιστα σήμερα θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές ενώ θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση. 


Σχετικά άρθρα

Τσούκας στην Θύελλα Ραφήνας

Ευχαριστεί Αετό και Ερμή Κορυδαλλού η Θύελλα Καμαρίου

ΠΑΟ Ρουφ: Περίπατο στον δήμο Αθηνών για την ακαδημία

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35