social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βύζας Μεγάρων: Η ομάδα μας δεν έχει ανάγκη από … «προστάτες»

Βύζας Μεγάρων: Η ομάδα μας δεν έχει ανάγκη από … «προστάτες»

Με ανακοίνωση του ο Βύζας Μεγάρων καταγγέλλει επίθεση που δέχτηκε το μέλος του Δ.Σ. της ομάδας, Ιερόθεος Μπότιζας στο περιθώριο του φιλικού που έδωσαν οι κιτρινόμαυροι με τον Ασπρόπυργο. 

 Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων καταδικάζουν την απρόκλητη και απροκάλυπτη επίθεση «φιλάθλου» της ομάδας στο μέλος του Δ.Σ. και αρχηγό αποστολής του Βύζαντα Ιερόθεο Μπότιζα κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα Ένωσης Ασπροπύργου – Βύζας.
Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος του Δ.Σ. δέχεται επίθεση από το συγκεκριμένο πρόσωπο, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά πως από εδώ και στο εξής δεν θα ανεχτούμε τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Πρόκειται για ενέργειες ανεπίτρεπτες που πλήττουν το κύρος του Δ.Σ. και αμαυρώνουν την εικόνα του ιστορικού μας συλλόγου.
Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα δεν έχει ανάγκη από … «προστάτες», αφού είναι μια ομάδα που έχει αποκτήσει το σεβασμό και την εκτίμηση όλου του φίλαθλου κόσμου.
Επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας, δηλώνουμε δημόσια πως θα αγωνιστούμε για την πάταξη φαινομένων ωμής βίας (λεκτικής ή σωματικής).
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Ιωάννα Ρήγα Αντώνης Υψηλάντης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35