social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» και με Μοσχάτο η Θύελλα Ραφήνας (3-1)

«Καθάρισε» και με Μοσχάτο η Θύελλα Ραφήνας (3-1)

Τα μεγάλα ύψη δεν... ζαλίζουν τη Θύελλα Ραφήνας, που συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον 5ο όμιλο μαζί με τη γειτονική Μαρκό!

Υποδεχόμενη στο «Π. Σκούφος» την ΑΕ Μοσχάτου, η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στη νίκη με σκορ 3-1 και να φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση την αντίπαλό της, η οποία δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο ντεμπούτο του Π. Δημητρίου στην τεχνική ηγεσία.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Γκούμας με εν κινήσει σουτ άνοιξε το σκορ (1-0), στο 55' ο Φύτρος με δυνατή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ πέτυχε το 2-0 και στο 68' ο Παντελίδης με σουτ από θέση τετ α τετ με τον Τσάκαλο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να πετύχουν το «γκολ της τιμής» στο 87' με σουτ του Ζορμπά από θέση εκτός περιοχής (3-1).

Διαιτητές: Σαφούρης (Σερρών), Μπιμπάκης (Ηρακλείου)-Καραγιάννης (Δυτ. Αττικής)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης, Φύτρος, Γεωργόπουλος (78' Αράπης), Γούλας, Μαρτίνος, Παντελίδης, Δημητρίου (72' Μπρέμπος (83' Σαμαρκος)), Χίσο (72' Ντόσκας), Τόσκα (78' Σαντίκου), Γκούμας

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάκαλος, Τζωρτζάτος (78' Ζορμπας), Ξενιτόπουλος, Ανδρίκος, Παντίδος, Λάμπρου, Χαλβατζίου, Σιμονιάν (46' Ποιμενίδης), Παυλάκης, Ψυχογιός (46' Κατίδης (65' Βαλμάς)), Κουτσούμπας (61' Ρόβινας)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35