social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εστιάζουν σε δύο μέτωπα στον Πανιώνιο

Εστιάζουν σε δύο μέτωπα στον Πανιώνιο

Η έλευση της νέας εβδομάδας σήμανε στον Πανιώνιο και την έναρξη της προετοιμασίας για το ματς της Πέμπτης (9/2) με τον Αιολικό στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα θα υποδεχθεί στο στάδιο της Ν. Σμύρνης τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου με στόχο να τον νικήσει και να τον προσπεράσει στην κορυφή της κατάταξης. Ο νεαρός τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν επικεντρωθεί στις αγωνιστικές αδυναμίες που επανεμφανίστηκαν στο παιχνίδι με τον ανταγωνιστικό ΑΟ Πυλίου στην Κω (0-0) και είχαν ως συνέπεια να χαθούν άλλοι δύο βαθμοί στη συνάντηση του περασμένου Σαββάτου. Το συγκεκριμένο «στραβοπάτημα», μάλιστα, ήταν το πέμπτο σε δώδεκα αγώνες για τον Ιστορικό, αφού είχαν προηγηθεί οι -επίσης- «λευκές» ισοπαλίες σε Ερμιονίδα και Πύργο, η εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕ Μυκόνου (1-1) και η -μοναδική- ήττα στη Ρόδο (1-0).

Την ίδια ώρα, ωστόσο, στον Πανιώνιο δεν κρύβουν το ενδιαφέρον τους για το ρόλο που έπαιξε η διαιτητική τριάδα στην εξέλιξη της αναμέτρησης και, κατ' επέκταση, στην έκβαση του αγώνα. Χωρίς να παραγνωρίζουν την αξία του αντιπάλου και την προσπάθεια που κατέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, οι κυανέρυθροι εντοπίζουν και σε αυτό το παιχνίδι μία σειρά από ακατανόητες αποφάσεις τόσο από τον διαιτητή Κατσίνη, όσο και από τους βοηθούς του, Κορωνιά και Κακάνη, Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής. Ομολογούν, βεβαίως, ότι ο Καβαλιώτης ρέφερι, ομόσταυλος του επικεφαλής στους ορισμούς διαιτητών στη Γ' Εθνική, Σταύρου Μάνταλου, δεν είχε εξίσου εξοργιστική και κατάπτυστη διαιτησία με εκείνη του Ζαχαρόπουλου, επίσης Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής, στο ματς με τη Ρόδο.

Παρατηρούν, από την άλλη, ότι και στους δύο αγώνες στα Δωδεκάνησα, υπήρξαν ισάριθμες κακές διαιτησίες και εμφανίζονται αποφασισμένοι να δημιουργήσουν έντονους προβληματισμούς σε όσους ενδεχομένως να βλέπουν με... μισό μάτι την πιθανότητα επιστροφής του Πανιωνίου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35