social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου «γκρέμισε» την ΑΕ Μυκόνου από την κορυφή (1-0)

Ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου «γκρέμισε» την ΑΕ Μυκόνου από την κορυφή (1-0)

Στο πρωτάθλημα των ανατροπών, όπως είναι αυτό του 4ου ομίλου, το απόγευμα της Κυρακής (12/2) σημειώθηκε ακόμη μία!

Στο γήπεδο της Ν. Επιδαύρου ο τοπικός και σκληροτράχηλος Φοίνικας κατέβαλε με 1-0 την ΑΕ Μυκόνου και την «γκρέμισε» από την κορυφή της κατάταξης, στην οποία είχε βρεθεί με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Στο 24ο λεπτό σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με κεφαλιά του Γεωργίου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χατζησοφρωνίου (1-0). Στη συνέχεια, οι νησιώτες προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων, δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν το τέρμα με το οποίο θα απέφευγαν την ήττα.

Διαιτητές: Κελεκίδης (Αθηνών), Θεοδωρόπουλος-Κλεπετσάνης (Κορίνθου)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Συνοδινός, Μούγιος, Καρελης (74' Φλουρί της), Χρ. Καπλατζής, Τριμπόνιας, Παπαϊωάννου, Π. Καπλατζής (82' Παπαγεωργίου), Χατζησοφρωνιου (68' Κουιμελής), Λαθούρης, Μερκούρης (82' Μπιτζής), Γεωργίου
ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Ντούνης, Ράγια, Γιαννόπουλος (53' Αχείμαστος), Μαντζανάς, Αρκούδας, Τράκας, Ζγκούρη, Μουρίκι (84' Σπόλιαριτς), Βαλαβανόπουλος (66' Στυλιανόπουλος), Πινέιρο, Παπαδόπουλος (66' Οικονομίκος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35