social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μετά από 26 χρονια ο Άρης Πετρούπολης στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, 1-2 την Αγ. Παρασκευή

Μετά από 26 χρονια ο Άρης Πετρούπολης στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, 1-2 την Αγ. Παρασκευή

Εξ αρχής το έργο της Αγιας Παρασκευής απέναντι στον Άρη Πετρούπολης για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ ήταν δύσκολο. Άλλωστε το 4-0 του α' γύρου δεν άφηνε πολλά περιθώρια στους "μελανόλευκους" που έχουν τη σκέψη τους περισσότερο στα κομβικά ματς πρωταθλήματος.

Σήμερα, στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, ο Άρης Πετρούπολης ήταν για δεύτερη φορά νικητής καθώς επικράτησε με 1-2 της Σάντα παρότι έχανε στα πρώτα λεπτά με 1-0. 

Στο 5' ο Μούζος έκανε το 1-0, με τον Άρη Πετρούπολης να ανεβάζει στροφές στην επανάληψη και να ισοφαρίζει στο 70' με γκολ του Σαμαρά.

Στο 75' ο Αντωνακόπουλος με πέναλτι έκανε το 1-2 και έστειλε τον Άρη Πετρούπολης μετά από 27 χρονια στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας) Καρούσος, Μπότος, Πετράς, Κοντοές, Ριτσοτάκης, Σταμούλης (67' Κραψίτης), Καλογερας (67' Κασνέτσι), Λαμπρίδης, Κουτσουπιάς (56' Κατσέρης), Μπουτσικάρης (71' Πολίτης), Μούζος (56' Κωτσάκης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λουκάς Καραδήμος) Ρουμπής, Κορώνης, Λεβέντης, Μενάι (16' λ.τρ. Τσατσαρής), Κρητικός, Γεραγωτέλλης (63' Μανδαμαδιώτης), Ζαϊμι (22' λ.τρ. Ρέτσος), Ντάφλας, Ανταλής (67' Αντωνακόπουλος), Νάτσης (63' Γκούφας), Σαμαράς.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35