social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έσωσε τον βαθμό η «Σάντα», 2-2 με ΑΟΑΝ

Έσωσε τον βαθμό η «Σάντα», 2-2 με ΑΟΑΝ

Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε να είναι χαμένο μέχρι ένα τέταρτο πριν την ολοκλήρωσή του, η Αγία Παρασκευή κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2 και να πάρει τον βαθμό απέναντι στον ΑΟΑΝ, διαμορφώνοντας το «χορταστικό» 2-2.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με εξ επαφής προσπάθεια του Μελισσόπουλου έπειτα από απόκρουση του Αραμπατζή σε προσπάθεια του Χύσι (0-1), ενώ στο 54' ο Νοκάι με σουτ και χάρη σε ευνοϊκές κόντρες στα σώματα σημείωσε το 0-2. Στο 77' ο Κραψίτης μείωσε με χτύπημα φάουλ σε 1-2 και πέντε λεπτά μετά ο Χατζίου κέρδισε πέναλτι από τον Αλεξάκη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπουτσικάρης για το τελικό 2-2.

Να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης επικράτησε ένταση στον... δρόμο προς τα αποδυτήρια, με συνέπεια να αντικρίσει απευθείας την κόκκινη κάρτα ο Χύσι.

Διαιτητές: Τουλούμης (Εύβοιας), Σούζας (Ανατολικής Αττικής)-Παπαδόπουλος (Πειραιά)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας (80' Μπότος), Χατζίου, Κοντοές, Μιχαηλίδης, Κασνέτση (55' Σταμούλης), Καλογεράς (61' Κωτσάκης), Δακτυλίδης (55' Λαμπίδης), Κατσέρης (80' Μούζος), Μπουτσικάρης, Κραψίτης

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Τσανάι, Πλουσής, Πιθαρούλης, Νοκάι (68' Αλεξάκης), Χύσι, Φουκαράκης, Κίτος, Μελισσόπουλος, Μηνάς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35