social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική-5ος όμιλος: Η μάχη για την πρωτιά και το ενδεχόμενο της ισοβαθμίας

Γ' Εθνική-5ος όμιλος: Η μάχη για την πρωτιά και το ενδεχόμενο της ισοβαθμίας

Με το... πόδι στο γκάζι πορεύεται το τελευταίο διάστημα ο Γιούχτας (45β.), που με αήττητο επτά αγωνιστικών οδηγεί εδώ και μερικές εβδομάδες την κούρσα στον 5ο όμιλο.

Δύο βαθμούς πίσω του βρίσκεται η Μαρκό (43β.), η οποία έχει δείξει αξιοθαύμαστη σταθερότητα στο πρωτάθλημα, αν και νεοφώτιστη. Στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, εκ των πραγμάτων η συγκεκριμένη απόσταση μπορεί να καλυφθεί, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η ομάδα των Αρχανών (όπως βέβαια και εκείνη του Μαρκόπουλου) έχει να δώσει μετά το Πάσχα δύο αγώνες με υψηλό βαθμό δυσκολίας (σε Άγ. Νικόλαο την 25η αγωνιστική και με Εθνικό την τελευταία αγωνιστική).

Στην περίπτωση που Γιούχτας και Μαρκό ισοβαθμήσουν στην κορυφή, το κριτήριο που θα εξεταστεί πρώτο θα είναι ο συντελεστής τερμάτων, αφού και οι δύο αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0). Σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος, λοιπόν, καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε, η Μαρκό διατηρεί καλύτερο συντελεστή, έχοντας +21 (30-9) εν αντιθέσει με το +17 (34-17) του Γιούχτα. Μεθαύριο (12/4) οι Κρητικοί υποδέχονται βάσει προγράμματος τον ουραγό Άγ. Ιερόθεο, σε ένα ματς που εκ προοιμίου προσφέρεται για ευρεία νίκη, προκειμένου να ανατραπεί η διαφορά στο προαναφερθέν κριτήριο.

Ανεξαρτήτως εξελίξεων και έκβασης της αγωνιστικής, το απόγευμα της Μ. Τετάρτης θα γνωρίζουμε σε μεγάλο βαθμό αν η Μαρκό θα εξακολουθήσει να έχει το «πάνω χέρι», εφόσον βέβαια υπάρξει ισοβαθμία στο τέλος της κούρσας.


                     24η αγων.           25η αγων.      26η αγων.
Γιούχτας:  Άγ Ιερόθεος (Μ)     ΑΟΑΝ (Ε)     Εθνικός (Μ)

Μαρκό:     Φωστήρας (Μ)     Αλμυρός (Ε)   Πόρος (Ε)

(ΣΗΜ.: Με Μ τα εντός έδρας παιχνίδι, με Ε τα εκτός)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35