social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εθνικός: Το σερί πρωταθλητισμού που όμως δεν ήταν αρκετό...

Εθνικός: Το σερί πρωταθλητισμού που όμως δεν ήταν αρκετό...

Όταν στις 15 Φεβρουαρίου ο Εθνικός γνώριζε την ήττα με 2-1 στο γήπεδο του Περάματος από τον -ανώτερό του εκείνη τη μέρα- Γιούχτα, υπήρχε ακόμη... μισό πρωτάθλημα μπροστά του για να ανατρέψει τα δεδομένα που είχαν αρχίσει να διαμορφώνονται και να στρέψει το... βλέμμα προς τα ψηλά σκαλοπάτια της κατάταξης.

Πράγματι από εκείνο το σημείο κι έπειτα, η ομάδα του Πειραιά έχει πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού, που όμοιά της δεν έχει σημειώσει καμία άλλη στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου! Χαρακτηριστικό είναι ότι στους τελευταίους 9 αγώνες τους, οι κυανόλευκοι μετρούν 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και... καμία ήττα!

Συμπεριλαμβανομένης, μάλιστα, της «λευκής» ισοπαλίας στο Κερατσίνι, που πάντως χρονικά είχε προηγηθεί της ήττας από τον Γιούχτα, παραμένουν ολόκληρο τον δεύτερο γύρο αήττητοι, έχοντας συγχρόνως την ανάλογη βελτίωση στην αγωνιστική τους εικόνα.

Παρ' όλα αυτά, η αντεπίθεση αυτή δεν φάνηκε αρκετή για να φέρει τον Εθνικό σε θέση διεκδίκησης της πρωτιάς εξαιτίας αφενός της εξαιρετικής πορείας του Γιούχτα στο ίδιο διάστημα, αφετέρου των -ελάχιστων- ανεπιτυχών αποτελεσμάτων σε κρίσιμα σημεία του πρωταθλήματος. Πλέον, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ βρίσκεται στο -7 από τον πρωτοπόρο Γιούχτα και στο «στρατόπεδο» των κυανόλευκων σκέφτονται τον τερματισμό στην καλύτερη δυνατή θέση της βαθμολογίας, αλλά και τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

 

Το αήττητο σερί του Εθνικού:

15η αγωνιστική (19/2): Εθνικός-Θύελλα Ραφήνας 2-0

16η αγωνιστική (26/2): Άγ. Ιερόθεος-Εθνικός 1-3

17η αγωνιστική (5/3): Εθνικός-ΑΟΑΝ 1-0

18η αγωνιστική (11/3): Εθνικός-Μοσχάτο 1-0

19η αγωνιστική (15/3): Μαρκό-Εθνικός 0-2

20η αγωνιστική (19/3): Εθνικός-Αγ. Παρασκευή 1-1

21η αγωνιστική (26/3): Άρης Πετρ.-Εθνικός 0-0

22η αγωνιστική (2/4): Εθνικός-ΑΟ Τυμπακίου 3-0

23η αγωνιστική (8/4): Φωστήρας-Εθνικός 0-0

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35