social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιολικός: Με διπλό στόχο στο Κρανίδι

Αιολικός: Με διπλό στόχο στο Κρανίδι

Στην δύσκολη έδρα της ΑΕ Ερμιονίδας θα δοκιμαστεί ο Αιολικός μια στροφή πριν τη λήξη του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Αύριο (23/4) στις 16:00, για την 25η αγωνιστική η ομάδα της Λέσβου θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Κρανιδίου, με στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει στην πρώτη θέση μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Βέβαια όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας, είναι πολύ πιθανό να κριθεί ξανά η πρώτη θέση στην διαφορά των τερμάτων, κάτι που σημαίνει ότι η νίκη των φιλοξενούμενων πρέπει να συνδυαστεί και με ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ, καθώς η Ρόδος που προηγείται κατά ένα τέρμα, έχει εύκολο έργο θεωρητικά απέναντι στον ουραγό Πανγυθεατικό.

Τα σενάρια είναι πολλά και τίποτα δεν είναι δεδομένο, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθούν δύο ντέρμπι Αιολικός-Πανιώνιος και Ρόδος-Μύκονος που μπορούν να κρίνουν τον πρωταθλητή. Στο αγωνιστικό μέρος, αμφίβολος παραμένει ο αρχηγός Κώστας Αποστολόπουλος που νιώθει κάποιες ενοχλήσεις, ενώ εκτός επίσης λόγω τραυματισμού θα μείνει και ο Καρλίτος.

(Πηγή: sportlesvos.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35