social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έγραψε ιστορία ο Αιολικός και πάει μπαράζ (2-1 τον Πανιώνιο)

Έγραψε ιστορία ο Αιολικός και πάει μπαράζ (2-1 τον Πανιώνιο)

Στιγμές ανείπωτης ευτυχίας ζουν στη Μυτιλήνη για χάρη του Αιολικού, ο οποίος γέμισε με υπερηφάνεια ολόκληρο το νησί!

Η ομάδα του Δ. Παπασπύρου ολοκλήρωσε έναν σπουδαίο άθλο, κατακτώντας την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο με τη λήξη του πρωταθλήματος και παίρνοντας το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Super League 2. Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής οι κυανόλευκοι υποδέχθηκαν τον Πανιώνιο, του οποίου επικράτησαν με 2-1 για να καταλάβουν την πρωτιά με 61 βαθμούς έναντι 58 της Ρόδου. Μπροστά σε μία κατάμεστη εξέδρα, ο Αιολικός πήρε το προβάδισμα στο 30ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Αποστολόπουλου μετά από κάθετη πάσα του Πλατέλλα (1-0), όμως εννέα λεπτά μετά (39') ήρθε η ισοφάριση με το αυτογκόλ του Κανελλόπουλου έπειτα από κεφαλιά του Τσιμπόκα (1-1). Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι κυανέρυθροι άγγιξαν το γκολ, όταν στο 57' ο Γροντής «σημάδεψε» το κάθετο δοκάρι με σουτ. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα (61') ο Αποστολόπουλος εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Παχατούρα σε σουτ του Ντινιωτάκη και με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Το τριπλό σφύριγμα του Τριανταφύλλου βρήκε ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και φιλάθλους στην εξέδρα να γιορτάζουν μία σπουδαία επιτυχία

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Γκουριώτης-Λυκομήτρος (Αργολίδας)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Ποτουρίδης, Γκαντσίερ, Αρναούτογλου, Κανελλόπουλος, Νάστος, Στεφάνοβιτς, Αποστολόπουλος (79' Αντωνίου), Ντινιωτάκης (89' Δερμιτζάκης), Πλατέλλας (89' Άνθης), Μακρής (72' Μουκίδης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Περικλής Παπαπαναγής): Παχατούρας, Διονέλλης, Καλύβας, Μίχος (46' Γροντής), Μπρέγκου (65' Πίσπας), Γκίνο, Πριονάς (77' Τσίπρας), Λίμα, Κουφουδάκης (77' Μούντριχας), Τσιμπόκας (65' Σέχου), Καρδάμης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35