social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ευχαριστώ από ΑΟΑΝ προς τους φιλάθλους του

Ευχαριστώ από ΑΟΑΝ προς τους φιλάθλους του

Στην προσπάθεια που έκανε ο ΑΟΑΝ καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν δεν ήταν μόνος του.

Είχε στο πλευρό του τους φιλάθλους του, οι οποίοι φρόντιζαν να αποτελούν τον... δωδέκατο παίκτη της ομάδας ακόμη και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σε αυτό τον κόσμο θέλησε να απευθυνθεί η διοίκηση του κυανόλευκου συλλόγου για να εκφράσει τις ευχαριστίες της με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Μια δύσκολη ποδοσφαιρική περίοδος ολοκληρώθηκε με αίσιο τέλος για την ομάδα μας και σε αυτό πολύ μεγάλη συμβολή είχε η βοήθεια και η στήριξη του κόσμου του Αγίου Νικολάου και της ευρύτερης περιοχής του Μεραμπέλου!

Των φιλάθλων μας που ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές σε κάθε παιχνίδι, εντός και εκτός έδρας! Ακολουθώντας σε κάθε αποστολή, εντός και εκτός Κρήτης, από το νότο και τη Μεσσαρά, μέχρι το βορρά και Παραλίμνιο Σερρών!

Που ήταν από την αρχή κοντά στην προσπάθεια για μια ακόμη σεζόν, μέχρι και την τελευταία στιγμή, παρ’ ότι οι στόχοι αναθεωρήθηκαν!

Στα παιχνίδια που πραγματικά εκεί η ομάδα μας τους είχε ανάγκη, γεμίζοντας την κερκίδα του γηπέδου μας και αποτελώντας τον «δωδέκατο παίκτη» μας, αλλά και στις κρίσιμες καθοριστικές «μάχες» στο φινάλε, δίνοντας με την παρουσία τους δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας!

Το ευχαριστώ μοιάζει τόσο λίγο και τόσο μικρή λέξη για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πιστούς οπαδούς μας, οι οποίοι απέδειξαν την τεράστια αγάπη τους για τον ΑΟΑΝ και το μπλε αστέρι που έχουν στην καρδιά και γι’ αυτούς αξίζουν μόνο τα καλύτερα στο μέλλον!

Όλοι μαζί συνεχίζουμε πιο δυνατά, για έναν ΑΟΑΝ όπως ονειρευόμαστε και αξίζει να είναι!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35