social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό για άνοδο με Μακρή ο Αιολικός, 2-1 τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα!

Διπλό για άνοδο με Μακρή ο Αιολικός, 2-1 τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα!

Μία σπουδαία νίκη, ίσως τη σημαντικότερη της σεζόν, πέτυχε σήμερα (11/6) το απόγευμα ο Αιολικός και, πλέον, βρίσκεται μια... ανάσα από την άνοδο στη Β' Εθνική μετά από 37 χρόνια!

Η ομάδα της Μυτιλήνης έγινε η πρώτη της διαδικασίας των μπαράζ που πανηγυρίζει εκτός έδρας επιτυχία, καθώς επικράτησε λίγο πριν την εκπνοή με 2-1 στη Λευκάδα επί του Τηλυκράτη! Οι κυανόλευκοι είχαν πάρει το προβάδισμα στο 40' χάρη σε δυνατό σουτ του Μακρή μετά από σέντρα του Πλατέλλα (0-1), για να ισοφαρίσει στο 60' ο Τακίδης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Παπανίκου (1-1). Στο 83' οι κυανέρυθροι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τόσκα με απευθείας κόκκινη κάρτα, γεγονός που αξιοποίησαν οι κυανόλευκοι για να φτάσουν στο γκολ της νίκης στο 90'! Ο Άνθης πραγματοποίησε υπέροχη προσωπική ενέργεια, πέρασε την ασίστ στον Μακρή και εκείνος έγραψε το 1-2, «παγώνοντας» τους γηπεδούχους!

Διαιτητές: Κωστούλας, Νούσιας-Αθανασίου (Άρτας)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος (46' Εντουάρντο), Τακίδης, Γιαννιώτης, Τόσκα, Περιστέρης, Τεγούσης, Γκουντρουμπής, Ζδράβος, Νιφορόπουλος (79' Κατσής)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Πιττάτζιης, Ποτουρίδης, Νάστος, Γκαντσίερ, Αρναούτογλου (95' Μωραΐτης), Αντωνίου (74' Δερμιτζάκης), Στεφάνοβιτς, Κανελλόπουλος, Ντινιωτάκης, Μακρής, Πλατέλλας (82' Ανθης).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35