social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιόδρας: Στόχος το πρωτάθλημα για τον Παναργειακό

Τσιόδρας: Στόχος το πρωτάθλημα για τον Παναργειακό

Από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Παναργειακού κατάφερε να δημιουργήσει μια πανίσχυρη ομάδα με αρχή, μέση και τέλος κερδιζοντας το σεβασμό και την χαμένη αιγλη που είχε ως ομάδα.

Αυτή η διοίκηση δείχνει ότι θέλει να κάνει τους 'Λύκους' και παλι την ομάδα εκείνη που ήταν ανταγωνιστική και είχε πρωταγωνιστικό πρόσωπο σε οποιαδήποτε κατηγορία και εάν συμμετείχε.

sima.jpg

Αυτό θα επιδιώξει και φέτος ανεξάρτητα από τον όμιλο που θα συμμετάσχει αφού ήδη μαζί με τον Γιώργο Βαζάκα έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της περιόδου 2023-2024.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον ισχυρό άνδρα των πρασίνων, Θανάση Τσιόδρα όπου αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, στους μεγάλους στόχους των λύκων καθώς και στην παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά:

''Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής όσο και εάν ακούγεται υπερβολικό. Ο Παναργειακός ξεκάθαρα θα κοιταξει να πρωταγωνιστήσει χωρις αυτό να σημαίνει ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Άλλωστε είναι μια περίοδος όπου δεν ξέρουμε ακόμη σε τι όμιλο θα συμμετέχουμε και ποιες ομάδες θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Θέλουμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Superleague 2 γνωρίζοντας ότι θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην προσπάθεια αυτή. Θα προσπαθήσουμε, δεν είναι εύκολο όμως θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την άνοδο'.

Ερωτηθείς εάν είναι υπέρ ώστε να διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής σε 4 ομίλους όπως έχει γίνει γνωστό μέσω της προκήρυξης ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων σχολίασε: '' Σαφώς και είμαι υπέρ της βελτίωσης του ποδοσφαίρου στη χώρα μας και αυτό σίγουρα θα γίνει μόνο εάν διεξάγεται ο μαραθώνιος σε λιγότερους ομίλους. Από την άλλη, εάν έχουν σκοπό οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχή να μην δώσουν καθόλου χρήματα ή να δώσουν το ποσό της τάξεως των 12.900 ευρώ καλύτερα ας αυξήσουν τους ομιλους και οι πρωταθλητές να κερδίζουν την άνοδο χωρίς μπαράζ. Δεν νομιζω να έχει κάποιος διαφορετική αποψη. Δεν μπορείς να ζητάς επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας σε μια κατηγορία με ταξίδια, επαγγελματικά συμβόλαια και πολλά άλλα.

Για το αν υπάρχει στήριξη από την δημοτική αρχή ο κ. Τσιόρδας είπε: ''Σαφώς υπήρχε στήριξη από την δημοτική αρχή αλλά από φέτος ο Δήμαρχος κ. Κάμποσος θα είναι δίπλα στην ομάδα με πιο ουσιαστικό τρόπο''.

Για την παρουσία του κόσμου και για το κατά πόσο στηρίζει την προσπάθεια της διοίκησης, υποστήριξε: '''Ο κόσμος έρχεται κοντά στην ομάδα με τις επιτυχίες. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν δυσαρεστημένος καθώς αρκετές φορές δαπανήθηκαν πολλά χρήματα χωρίς να πετύχει το στόχο της ανόδου η ομάδα. Σιγά – σιγά βάλαμε το λιθαράκι μας και εμείς για να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Φέτος όμως η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν η παρουσία του κόσμου αυτή που έπρεπε. Νομίζω ότι με μια καλή πορεία θα επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του είτε αγοράζοντας ένα διαρκείας, είτε βάζοντας μια διαφήμιση στο γήπεδο. Ο Παναργειακός ανήκει στον κόσμο του Άργους. Εμείς όλοι είμαστε κάτω από την ομάδα και το δείχνουμε με πράξεις''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35