social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιούχτας: Αιχμές για Σουργιά από Τηλυκράτη

Γιούχτας: Αιχμές για Σουργιά από Τηλυκράτη

Έναν σημαντικό αγώνα δίνει αύριο (18/6) ο Γιούχτας, ο οποίος καλείται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής να μην χάσει στη Λευκάδα από τον Τηλυκράτη για να κρατήσει την τύχη του στα δικά του... πόδια, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής για τα μπαράζ ανόδου στη Super League 2.

Οι κυανέρυθροι των Επτανήσων εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων άφησαν αιχμές για δηλώσεις του Νίκου Σουργιά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Καμπανιακό, στις οποίες ο νεαρός τεχνικός των πράσινων άφησε να εννοηθεί πως σε προηγούμενα παιχνίδια της διαδικασίας υπήρξαν μεθοδεύσεις που αφορούσαν στην επιλογή των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Τηλυκράτη, καλωσορίζει την αποστολή του Α.Ο. Γιούχτα στο νησί μας και εύχεται να διεξαχθεί την Κυριακή η μεταξύ μας συνάντηση, σε καθαρά αθλητικά πλαίσια και μόνο.

Η παραχώρηση του προπονητικού μας κέντρου, στην ομάδα της Κρήτης, προκειμένου να προπονηθεί την παραμονή του ματς, σηματοδοτεί και το γεγονός ότι οι όποιες διαφορές μεταξύ μας, περιορίζονται μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου και για ενενήντα λεπτά.

Καταδικάζουμε τις ατυχείς προχθεσινές δηλώσεις, του προπονητή της προσεχούς μας αντιπάλου κ. Σούργια, ο οποίος καταλόγισε αυθαίρετα στην ομάδα μας, παρασκηνιακές συναλλαγές με άλλες ομάδες που συμμετέχουν στα μπαράζ»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35