social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύγισε στο 90' ο Γιούχτας, 1-0 ο Τηλυκράτης

Λύγισε στο 90' ο Γιούχτας, 1-0 ο Τηλυκράτης

Ήττα σοκ με 1-0 από τον Τηλυκράτη υπέστη ο Γιούχτας λίγο πριν το φινάλε στο γήπεδο «Πλάτων Γρηγόρης» της Λευκάδας και, πλέον, βλέπει την υπόθεση της ανόδου να μην βρίσκεται στα δικά του... πόδια ενόψει της μίας και τελευταίας αγωνιστικής που απομένει για την ολοκλήρωση των μπαράζ των πρωταθλητών της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα των Αρχανών δέχθηκε το γκολ στο 90ο λεπτό, όταν σε σέντρα που επιχειρήθηκε στην «καρδιά» της άμυνας, ο Κατσής έπιασε τη γυριστή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα σε ένα σημείο, που αποδείχθηκε αδύνατο να αντιδράσει ο γκολκίπερ Κόλλιας. Πλέον, οι κυανέρυθροι της Λευκάδας θα τα καταφέρουν ακόμη και με τον βαθμό της ισοπαλίας στη Χαλάστρα απέναντι στον -βαθμολογικά αδιάφορο- Καμπανιακό, ενώ οι πράσινοι των Αρχανών καλούνται να νικήσουν τον Αιολικό που υποδέχονται και, παράλληλα, να δουν τον Τηλυκράτη να γνωρίζει την ήττα.

Όσον αφορά στο σημερινό (18/6) ματς που έγινε παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις περισσότερες καλές στιγμές στο παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 79' σε σέντρα σουτ του Γελαδάρη.

Διαιτητές: Χρόνης, Τσαγανού-Καραγιάννης (Δυτικής Αττικής)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Τακίδης, Γιαννιώτης, Τεγούσης, Περιστέρης (72' Κυριάκης), Ζδράβος, Γκουντρουμπής, Εντουάρντο (67' Κατσής), Νιφορόπουλος.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Ψαρράς (65' Κορνηλάκης), Τζανής, Γιαλούσης, Γελαδάρης, Κοντογιάννης (65' Αργκιλέσι), Βρεττός, Δωματάς (72' Πλουσής), Γκίνη (87' Δασκαλάκης), Κίσσας, Ροβίθης (87' Αζίζι).

(Συνθέσεις αγώνα: liganews.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35