social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ενδεκάδα ανανεώσεων στη Θύελλα Ραφήνας

Ενδεκάδα ανανεώσεων στη Θύελλα Ραφήνας

Στον κορμό της περσινής ομάδας θα βασιστούν στη Θύελλα Ραφήνας για να «χτίσουν» ένα ανταγωνιστικό σύνολο και στο νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, που αναμένεται να είναι ακόμη πιο απαιτητικό.

Όπως ενημέρωσαν οι «λιγνιτωρύχοι», με τα πράσινα θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι Γκούμας, Γούλας, Κορασίδης, Κουμής, Μαργέτης, Μαρτίνος, Σαμάρκος, Σαντίκου, Σουλτανίδης, Φύτρος και Χίσο. Αναλυτικά, το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, όπως δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρει:

«Mετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στη Γ’ Εθνική ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μας για τη νέα σεζόν έχει μπει ήδη μπροστά και ως εκ τούτου βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, τη φανέλα των «λιγνιτωρύχων» θα φορούν και τη νέα σεζόν οι Ναπολέων Γκούμας, Γιώργος Γούλας, Κώστας Κορασίδης, Κώστας Κουμής, Δήμος Μαργέτης, Δημήτρης Μαρτίνος, Θανάσης Σαμάρκος, Άγγελος Σαντίκου, Δημήτρης Σουλτανίδης, Δημήτρης Φύτρος και Χρήστος Χίσο.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας βρίσκεται σε συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις με τις οποίες θα «χτιστεί» η Θύελλα της νέας αγωνιστικής περιόδου».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35