social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική: O σχεδιασμός της ΕΠΟ για τη νέα σεζόν

Γ' Εθνική: O σχεδιασμός της ΕΠΟ για τη νέα σεζόν

Κάθε καλοκαίρι εδώ και αρκετά χρόνια παρουσιάζεται τουλάχιστον ένας... καλός λόγος για να μην ξεκινάει στην... ώρα του το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Τρανά και πρόσφατα παραδείγματα τέτοιων λόγων ήταν οι φοβερές καθυστερήσεις λόγω λοκντάουν, Μητρώου και προσφυγών στα δικαστήρια.

Φέτος, στην Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ είναι αποφασισμένοι να διασφαλίσουν την εφαρμογή της Προκήρυξης, που... από πέρσι κάνει λόγο για Πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί σε τέσσερις ομίλους των 18 ομάδων. Για να μπορέσει, όμως, να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να μην χαθεί χρόνος μέχρι την πρώτη «σέντρα». Στον σχεδιασμό τους οι αρμόδιοι έχουν στοχεύσει την 10η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος και την 30η Απριλίου του 2024 ως ημερομηνία της ολοκλήρωσής του. Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, βέβαια, θα πρέπει τα πάντα να έχουν κυλήσει... ρολόι και να μην προκύψουν μέσα στην καρδιά του θέρους ανοιχτά μέτωπα και εκκρεμοδικίες.

Σήμερα (28/6) πρόκειται να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου μεταξύ άλλων θα προχωρήσει σε επικύρωση των βαθμολογιών του πρόσφατου πρωταθλήματος. Από την πλευρά τους, στην ΕΠΟ έχουν δώσει στα σωματεία της Γ' Εθνικής ως προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο νέο Πρωτάθλημα τη 10η Ιουλίου. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στην Ομοσπονδία συνέταξαν χθες (27/6) την ειδική κατάταξη των επιλαχόντων για μία θέση στη Super League 2 (πρώτος επιλαχών είναι ο Γιούχτας, ως ο πρωταθλητής που δεν τα κατάφερε στα μπαράζ ανόδου), στην περίπτωση βέβαια που προκύψει τέτοια ανάγκη.

Πρόκειται, σαφώς, για κινήσεις που -μεταξύ άλλων- φανερώνουν πως πράγματι στο Πάρκο Γουδή θέλουν να μην αφήσουν περιθώρια για χρονοτριβές και εμπόδια τα οποία θα πάνε πίσω τον προγραμματισμό και, ενδεχομένως, την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Από την άλλη, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν υψηλά ιστάμενοι αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας, μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί ο παραμικρός σχεδιασμός για τους τέσσερις ομίλους και τον τρόπο με τον οποίο θα συγκροτηθούν. Τα ίδια πρόσωπα συμπληρώνουν πως αυτό θα συμβεί μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις συμμετοχές, δηλαδή μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35