social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οδεύει προς τοπικό Ηρακλείου ο Ηρόδοτος! - Μέχρι Δευτέρα οι αποφάσεις

Οδεύει προς τοπικό Ηρακλείου ο Ηρόδοτος! - Μέχρι Δευτέρα οι αποφάσεις

Απρόσμενη εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στη Ν. Αλικαρνασσό και σχετίζεται με την Κατηγορία που θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν ο Ηρόδοτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerlive, η διοίκηση της κρητικής ομάδας βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστική απόφαση να την οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου και όχι σε εκείνο της Γ' Εθνικής, όπως έχει δικαίωμα μετά τον υποβιβασμό της από τη Super League 2. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές εκτιμούν πως το αργότερο μέχρι την προσεχή Δευτέρα (3/7) θα έχει παρθεί και ανακοινωθεί η σχετική απόφαση.

Επί της ουσίας, οι άνθρωποι του κυανόλευκου συλλόγου θα επιδιώξουν να υλοποιήσουν ένα παρόμοιο πλάνο με εκείνο προ οκταετίας, όταν με νεαρούς ποδοσφαιριστές ο Ηρόδοτος ξεκίνησε από την ίδια κατηγορία της τοπικής Ένωσης, διαγράφοντας μία σούπερ επιτυχημένη πορεία. Σκοπός, λοιπόν, είναι να «χτιστεί» μία ομάδα που θα στελεχωθεί από αρκετά παιδιά της ακαδημίας της και η οποία θα διεκδικήσει την άμεση επάνοδό της στις εθνικές κατηγορίες. Έτσι, θα αποφευχθεί το μεγάλο «άνοιγμα» που απαιτεί η συμμετοχή στο νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αλλά και το αντίστοιχο ρίσκο για την αποφυγή του υποβιβασμού, με δεδομένο ότι, βάσει Προκήρυξης, από καθέναν όμιλο θα χάσουν τη μάχη της σωτηρίας τουλάχιστον επτά ομάδες.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35