social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παραμένει ο «κορμός» των Πρωταθλητών στον Ηλυσιακό!

Παραμένει ο «κορμός» των Πρωταθλητών στον Ηλυσιακό!

Η επέκταση της συνεργασίας με τους Δημήτρη Κασσιανό και Νίκο Λέκκα, μετά την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Ανδρέα Μαντζούνη, ήταν μόνον η αρχή στον Ηλυσιακό.

Έπειτα από ενέργειες του προέδρου Ηρακλή Κολομπάτσου, θα αγωνίζονται με τα κιτρινόμαυρα στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής άλλοι οκτώ ποδοσφαιριστές που έβαλαν την υπογραφή τους στη φανταστική πορεία της περασμένης σεζόν. Κάτοικοι... Ζωγράφου παραμένουν, λοιπόν, ο 33χρονος αμυντικός μέσος Ένι Ταχιράι, ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Κούτρας, ο 30χρονος αμυντικός Κώστας Κάρδαρης, ο 30χρονος μέσος Γιάννης Μαρίνου, ο 29χρονος γκολκίπερ Βαγγέλης Μπαλασάκης, ο 23χρονος ακραίος αμυντικός Κώστας Χριστόπουλος, ο 22χρονος μέσος Βασίλης Τσέργας και ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Ρέτζο.

Αμέσως μετά τον σχηματισμό νέας Διοίκησης στον Ηλυσιακό, σε πρώτο πλάνο έχει περάσει το «χτίσιμο» της ομάδας που θα κληθεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του φίλαθλου κόσμου και οι πρώτες ενέργειες φανερώνουν πως αν μη τι άλλο κάτι καλό συμβαίνει στις τάξεις του ιστορικού σωματείου!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35