social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Φερεκίδη ο Πανιώνιος

Ανακοίνωσε Φερεκίδη ο Πανιώνιος

Νεαρό ποδοσφαιριστή με... γνώριμο επώνυμο πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Πανιώνιος, στις τάξεις του οποίου υπάρχει έντονη κινητικότητα.

Με τα κυανέρυθρα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιάννης Φερεκίδης, ο οποίος προπονούνταν το προηγούμενο διάστημα με την πρώτη ομάδα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Πρόκειται, μάλιστα, για τον υιό του Τάσου Φερεκίδη, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον Πανιώνιο κατά τη δεκαετία του 2000. Η ενημέρωση για την απόκτηση του νεαρού άσου αναφέρει:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανιώνιου Γ.Σ. Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Φερεκίδη. Ο 19χρονος νεοαποκτηθείς αγωνίζεται ως μέσος και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Α.Ο. Ξενοφών Κρεστενών από όπου μεταπήδησε στον ΠΑΟ Βάρδας. Στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα της Καλαμάτας ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε, στο πρώτο μισό, με την ομάδα του Αίαντα Γαστούνης και ολοκλήρωσε την σεζόν με την φανέλα της Ένωσης Ερμιονίδας. Γιάννη καλωσήρθες στην Πανιώνια Οικογένεια!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35