social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: «Βελούδινο» τέλος με Γεωργίου

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: «Βελούδινο» τέλος με Γεωργίου

Συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να καθιερωθεί ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου στις εθνικές κατηγορίες και να ακουστεί το όνομά του πέρα από τα στενά όρια της Αργολίδας.

Ήρθε, ωστόσο, η στιγμή του αποχαιρετισμού για τον Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος περνάει την πόρτα της εξόδου μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, με πολλές σπουδαίες στιγμές. Το φινάλε ανάμεσα στις δύο πλευρές ήρθε σε ένα απολύτως φιλικό κλίμα, όπως μαρτυρά και η ανακοίνωση των κόκκινων για τον χαρισματικό επιθετικό:

«Ο Α.Ο Φοινικας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Γεωργιου ο οποίος φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας για τρία χρονια στη Γ' Εθνική κατηγορία. Ο Γιωργος για επαγγελματικούς λόγους δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας, ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία του Φοίνικα σε όλες αυτές της μεγάλες επιτυχίες που ζήσαμε με τα γκολ που σημείωσε και με την εν γενει παρουσία του. Ο επαγγελματισμός, το πείσμα, ο χαρακτήρας και η αγάπη του για την ομάδα μας ήταν στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει. Ο Πρόεδρος Σώζων Λαμπριανός και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας αισθάνονται την ανάγκη και την υποχρέωση να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε στο σύλλογο μας και να του ευχηθούν ότι καλύτερο. Καλη συνέχεια Αρχηγέ, εις το επανιδείν!!!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35