social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα μεγάλη κίνηση με Παπανικόλα ο Άρης Πετρούπολης

Νέα μεγάλη κίνηση με Παπανικόλα ο Άρης Πετρούπολης

Ποδοσφαιριστή πολυτέλεια για την Γ' Εθνική και τις ιδιαιτερότητές της, έβαλε ο Άρης Πετρούπολης, που δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί και να κοιτάξει κάτι περισσότερο από μια απλή παραμονή .

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έδωσε τα χέρια με τον Μιχάλη Παπανικόλα, ο οποίος συμφώνησε με τους ερυθροκίτρινους και θα βρίσκεται στη διάθεση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου τη νέα σεζόν. Ο 29χρονος αμυντικός προέρχεται από μία εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα του Αιγάλεω, στο οποίο αγωνίστηκε με τεράστια επιτυχία για τέσσερα χρονιά. Από εκεί και πέρα, ο Παπανικόλας έκανε τα πρώτα του βήματα στην Προοδευτική, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια, ενώ έχει παίξει, επίσης, σε ΑΕ Ιστιαίας, Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό Πειραιά, Αχαρναϊκό.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Παπανικόλα.

Το νεο απόκτημα της ομάδας μας είναι 29 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο Μιχάλης Παπανικόλας γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1993 στη Αθήνα και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της Προοδευτικής.

Την περίοδο 2011-2013 αγωνίστηκε 44 φορές για λογαριασμό της Πειραϊκής ομάδας πετυχαίνοντας μάλιστα 3 τέρματα.

Ακολούθησαν οι Ολυμπιακός Βόλου, Εθνικός Πειραιά, ΑΕ Ιστιαίας για να επιστρέψει την περίοδο 2015-2016 στην Προοδευτική πανηγυρίζοντας την άνοδο από το τοπικό πρωτάθλημα στην Γ' Εθνική.

Τη σεζόν 2016-2017 για το α' εξάμηνο αγωνίστηκε στον Αχαρναϊκό, για να επιστρέψει στην Προοδευτική όπου σε επίπεδο Γ' Εθνικής μέτρησε 32 συμμετοχές.

Την τελευταία πενταετία άνηκε στο δυναμικό του Αιγάλεω όντας βασικό στέλεχος του συλλόγου πανηγυρίζοντας την περίοδο 2018-19 την άνοδο στην Football League.

Με τη φανέλα του Αιγάλεω μέτρησε 93 συμμετοχές έχοντας εξαιρετική παρουσία.

Σε επίπεδο Suplereague 2 ο Παπανικόλας μετράει 47 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ στην Γ' Εθνική έχει αγωνιστεί σε 122 ματς πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Παπανικόλα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35