social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία κίνηση με Αποστολίδη η ΑΕΡ Αφάντου!

Σπουδαία κίνηση με Αποστολίδη η ΑΕΡ Αφάντου!

Έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ενέταξε στο δυναμικό της η ΑΕΡ Αφάντου, φανερώνοντας πως έρχεται για να... μείνει στις εθνικές κατηγορίες και όχι για να αποτελέσει «κομπάρσο» του Πρωταθλήματος.

Οι νεοφώτιστοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Αποστόλη Αποστολίδη, ο οποίος πέρσι πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΑΟ Πυλίου στον 4ο όμιλο. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε, σαφώς, η παρουσία του Δημήτρη Χρυσόπουλου στην τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων, αφού οι δυο τους είχαν θαυμάσια συνεργασία και πέρσι στην ομάδα της Κω. Κατά τα άλλα, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί και σε Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟ Κουφαλίων, Δόξα Δράμας, Θύελλα Περιστερώνα και Εθνικό Σοχού.

Η ενημέρωση της νέας του ομάδας αναφέρει: «Το Δ. Σ. του Α. Ε. Ρ. Α. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αποστόλη Αποστολίδη ο οποίος περισυ αγωνιζόταν στον Α. Ο. Πυλίου. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35