social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρης Πετρούπολης: Τεχνικός διευθυντής ο Θέμης Τζέμης!

Άρης Πετρούπολης: Τεχνικός διευθυντής ο Θέμης Τζέμης!

Ο Θέμης Τζέμης ανέλαβε το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον Άρη Πετρούπολης και έχει ήδη ξεκινήσει τη συνεργασία με την διοίκηση και το τεχνικό τιμ για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού στο ιστορικό σύλλογο.

Ο Άρης Πετρούπολης δείχνει σε κάθε του ευκαιρία ότι θέλει να αλλάξει επίπεδο, με τον Θέμη Τζέμη να είναι ο άνθρωπος που επιλέχθηκε από την ερυθροκίτρινη διοίκηση για να πλαισιώσει την ομάδα και να είναι σε άμεση συνεργασία με τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ.

Ο γνωστός παράγοντας έχει ήδη πιάσει δουλειά και είναι σε συνεργασία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η ανακοίνωση

"Ο ΑΣ Αρης Πετρούπολης ανακοινώνει ότι ο κ. Θέμης Τζέμης αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο κ. Τζέμης βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας. Ο Θέμης Τζέμης γνωρίζει αρκετά καλά τη φιλοσοφία του Άρη Πετρούπολης αφού για δυο σεζόν είχε υπηρετήσει την ομάδα μας από το πόστο του γενικού αρχηγού και αυτό το γεγονός έπαιξε ρόλο στην απόφαση της διοίκησης. Ήδη ο νέος μας τεχνικός διευθυντής έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό σε συνεργασία με την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο. Ευχόμαστε στον κ. Τζέμη ό,τι καλύτερο''


Σχετικά άρθρα

Κάλεσμα από Φωστήρα για το ματς με τον Εθνικό

ΑΟΑΝ: Θετικό πρόσημο ο Ανδρουλάκης

Στις 11.30 το ματς Θύελλα-Ιερόθεος, στις 14.30 ο αγώνας της Άνω Μεράς με την Καλλιθέα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35