social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ψιμόπουλος στον ΑΟΑΝ

Ψιμόπουλος στον ΑΟΑΝ

Με το μπλε αστέρι ο Νίκος Ψιμόπουλος!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Ψιμόπουλο.
Ο γεννημένος στις 19/06/2003 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Έχοντας ξεκινήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη, βρέθηκε στη μεγάλη ομάδα ως επαγγελματίας για την τριετία 2019-2022, ενώ στη συνέχεια και την περσινή σεζόν 2022-2023 μετακινήθηκε στη Ρόδο και τον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Ο Ηρακλειώτης τερματοφύλακας, είναι διεθνής, έχοντας αγωνιστεί στις Εθνικές Παίδων και Νέων, μέσω των εμφανίσεων του στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ.
Τον υποδεχόμαστε στον Άγιο Νικόλαο και την οικογένεια του ΑΟΑΝ και του ευχόμαστε υγεία και πολλή δουλειά, προκειμένου να συμβάλει στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας!

«Υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό»

Για την συνεργασία του με την ομάδα μας, ο Ψιμόπουλος, είπε «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση αλλά και τον προπονητή μου Αντώνη Ανδρουλάκη για την εμπιστοσύνη, αλλά και την ευκαιρία να είμαι μέλος της ομάδας αυτής την νέα χρονιά. Εύχομαι μια χρονιά γεμάτη υγεία, πετυχαίνοντας τους στόχους που θα θέσουμε και υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο του Αγίου Νικολάου, βγάζοντας τους όλους ασπροπρόσωπος για την επιλογή τους. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τον Θανάση Γεωργίου για την βελτίωση μου στο κομμάτι της θέσης του τερματοφύλακα, τον Άλκη Πλουσή για την εκγύμνασης μου, αλλά και τον Δημήτρη Πετράκη τον φυσικοθεραπευτή για το κομμάτι της αποκατάστασης μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε την καλοκαιρινή μεταβατική περίοδο. Καλή σεζόν να έχουμε!».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35