social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βομβα με Παύλο Μητρόπουλο ο ΠΑΟ Ρουφ

Βομβα με Παύλο Μητρόπουλο ο ΠΑΟ Ρουφ

Βόμβα μεγατόνων στο ΠΑΟ Ρουφ καθώς η διοίκηση του συλλόγου δείχνει τις διαθέσεις της από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου.

Οι άνθρωποι της ιστορικής ομάδας κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό του συλλόγου έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια μετρούσε μόνο επαγγελματικες συμμετοχές σε επίπεδο superleague.

Ο λόγος για τον 30χρονο Παύλο Μητρόπουλο του οποίου το βιογραφικό προκαλεί ίλιγγο αν το παρατηρήσει κάνεις.

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός μέσος με θητεία σε ομάδες όπως οι ΑΕΚ, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Πανιώνιος και Λεβαδειακός αναμένεται να πάρει στις πλάτες του την Αούστρια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Η κίνηση αυτή δείχνει ότι για ακόμη μία σεζόν οι διοικούντες των κόκκινων βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα ψηλά.

Η ανακοίνωση Μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα μας, αφού πριν λίγο εντάχθηκε στην οικογένεια του ΠΑΟ ΡΟΥΦ ο Παύλος Μητρόπουλος με θητεία σε ομάδες Α' Εθνικης. Τα λόγια για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστη είναι περιττά αφού οι παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες είναι πάρα πολλές. ο Παύλος Μητρόπουλος έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, ΠΑΝΙΏΝΙΟ. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. ΟΦΗ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΙΟ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΌΛΟΥ. Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Παύλο και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία κι επιτυχίες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35