social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ετοιμάζεται μπαμ στην Ελευσίνα με την επιστροφή Μαρη

Ετοιμάζεται μπαμ στην Ελευσίνα με την επιστροφή Μαρη

Στον Πανελευσινιακό τα πάντα τρέχουν με τη διοίκηση της ομάδας να έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός συνόλου που θα βάλει ψηλά τον πήχη. 

Αλλωστε στις πρώτες του δηλώσεις από την ημέρα που η ομάδα επικύρωσε την άνοδο της στη Γ Εθνική ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Αθανασίου, είχε κάνει λόγο για ανταγωνιστική ομάδα.

Μάλιστα στις τοποθετήσεις του ένα κομμάτι που έδωσε έμφαση ήταν εκείνο των ποδοσφαιριστών πού προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό ο ιστορικός σύλλογος ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει κίνηση ματ καθώς αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό του ένα παιδί που έχει ταυτίσει την ποδοσφαιρική πορεία της οικογένειάς του με το σωματείο της Ελευσίνας.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Μαρή ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που αγαπήθηκε όσο λίγοι τόσο εκείνος όσο και ο πατέρας του προκειμένου να σταθεί αρωγός στη να προσπαθεία.

Πρόκειται για σπουδαίο μέσο με ηγετικές ικανότητες, με κύρια χαρακτηριστικά τα πολλά τρεξίματα και τις πολλές μάχες που δίνει με τους αντιπάλους επιθετικούς.

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των ελευσίνιων έχει την εμπειρία που απαιτεί η κατηγορία καθώς τα προηγούμενα δύο χρόνια ανήκει στο Αιγάλεω έχοντας την προπέρσινη σεζόν αρκετές συμμετοχές βοηθώντας τους μπλε να κερδίσει την άνοδο.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αχαρναϊκο, Μανδραϊκό, Προοδευτική και Ιωνικό.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35