social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φωστήρας: Ο απολογισμος του Διονύση Πανταζή μετά την αποχώρηση του!

Φωστήρας: Ο απολογισμος του Διονύση Πανταζή μετά την αποχώρηση του!

Με αφορμή την αποχώρηση του από την προεδρία του Φωστήρα ο Διονύσης Πανταζής, έκανε την δική του απολογιστική δήλωση ευχαριστώντας τα πρόσωπα που συνεργάστηκε, ενώ, ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα.

Αναλυτικά

Θα ήθελα να ευχηθώ ως απερχόμενος πλέον -πρόεδρος- του ιστορικού Φωστήρα κάθε επιτυχία στο νέο διοικητικό συμβούλιο μετά από τις εκλογές που έγιναν πριν από μερικές ημέρες.

Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν ικανά άτομα στο νέο Δ.Σ. που θα οδηγήσουν με ασφάλεια και σιγουρά το σύλλογο στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Για να γίνω σαφής, η παρουσία των κ.κ. Καζαντζή, Βασιλακάκη, Χατζηχρήστου, Κασιμάτη, παραγόντων που είχαν διετελέσει και στο παρελθόν σε διάφορα συμβούλιο, αναμένεται να εξασφαλίσει μια σιγουριά στην συνείδηση του κόσμου. Για τα υπόλοιπα μέλη δεν μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς αρκετά από αυτά δεν τυγχάνει να τα γνωρίζω.

Επίσης μου προκαλεί ιδιαίτερη χαρά η παρουσία του κ Σπανόπουλου στο νέο Δ.Σ., καθώς την περσινή χρονιά μόνο εκείνος και εγώ ξέρουμε τι περάσαμε.

Εύχομαι στο νέο πρόεδρο, Γιώργο Πετρινώλη να φέρει εις πέρας μια δύσκολη που του ανατέθηκε, αφού η ευθύνη είναι μεγάλη, καθώς όταν ηγείσαι μιας τόσο μεγάλης ομάδας χρειάζεσαι "γερό" στομάχι.

Πρόκειται για έναν γνήσιο Φωστηριώτη που έχει προσφέρει πολλά στο σύλλογο.

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που από την πρώτη ημέρα με στήριξε με τα όποια λάθη και αν έκανα στην διαδρομή.

Υπήρχαν και άσχημες στιγμές, όμως η αγάπη που έδειξε για την ομάδα δείχνει το μεγαλείο που υπάρχει.

Όσον αφορά την δική μου θητεία, ο απολογισμός έχει ως εξής:

Κυρίως από τη στιγμή που η ομάδα επέστρεψε στην Γ' Εθνική μετά το τοπικό πρωτάθλημα κάναμε πρωταθλητισμό, κατακτώντας την 3η και 2η θέση αρκετές σεζόν.

Η απόφαση μου να αποχωρήσω έχει να κάνει με το γεγονός ότι υπήρξε διάδοχη κατάσταση ικανή να βοηθήσει την ομάδα, καθώς επίσης και για τη φετινή χρονιά που κρίνεται αποτυχημένη.

Αποκλειστικά ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για τη φετινή χρονιά είμαι εγώ αφού με τις επιλογές μου δεν βοηθησα τον Φωστήρα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου.

Τέλος θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη καθώς δεν μπόρεσα να πετύχω όσα είχα ονειρευτεί με την ομάδα που αγαπώ από μικρό παιδι.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει πικρία από πλευράς κόσμου, ο κ. Πανταζής δήλωσε:

Καμία πικρία, άλλωστε σας είπα ότι η αγάπη που μου έδειξε ο κόσμος ήταν μεγάλη. Υπήρχαν και οι ελάχιστες εξαιρέσεις με την κακή κριτική αλλά παντού υπάρχουν αυτά.

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι ένας φίλαθλος της ομάδας είχε φωτογραφηθεί με πρόεδρο γειτονικής ομάδας και εκείνη υποβιβάστηκε. Ίσως να μην είναι γουρλής καθώς το ίδιο είχε συμβεί και στην δική μας ομάδα πριν από μερικά χρονιά αφού τη χρονιά του υποβιβασμού μας, είχα κάνει και εγώ το ίδιο λάθος να φωτογραφηθώ μαζί του. 

Υ.Γ. Είμαι χαρούμενος που ο αφανής ήρωας της ομάδας που δραστηριοποιείται με επενδύσεις ακινήτων και υγρών καυσίμων στην Βουλγαρία παραμένει στο σύλλογο.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35