social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχώρηση Κοκώνη από Πανιώνιο με αιχμές!

Αποχώρηση Κοκώνη από Πανιώνιο με αιχμές!

Μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Αντώνης Κοκόνης έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από τον Πανιώνιο.

Στο κείμενο του αφήνει αιχμές για τον τρόπο αντιμετώπισης του αφού τόνισε ότι ενώ είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ιστορικό 3 ημέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασια ενημερώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή ότι δεν θα συνεχίσει στο σύλλογο.

Το δελτίο τύπου

Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο ! Μετά από 1 χρόνο συνεργασίας και 3 μέρες πριν την αρχή της προετοιμασίας μαθαίνω ότι φεύγω από την ομάδα από τον τεχνικό διευθυντη,έχοντας δώσει τα χέρια από την Ιούνιο για ανανέωση της συνεργασίας μας! Έδωσα τα πάντα σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως είναι ο Πανιώνιος και δυστυχώς το ευχαριστώ ήταν ενα τηλεφώνημα ενός λεπτου !
Ο κύριος Γεωργιαδης αποφάσισε 3 μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία να φέρει δικό του προπονητη τερματοφυλάκων !
Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα αυτή την ομάδα,Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Πανιωνιου που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή την δύσκολη χρονια..Τον υπέροχο κόσμο της ομαδας που μας ακολούθησε παντού και δεν μας έκανε ποτέ να νιώσουμε μόνοι μας ! Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που συνεργαστήκαμε αυτό τον χρόνο !
Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω τον Κύριο Νίκο Κουστα που μου έκανε την τεράστια τιμή να εργαστώ στο πιο Ιστορικό σύλλογο της Ελλάδας και με άλλαξε σαν προπονητή.
Ευχαριστώ επίσης τον Κύριο Κικερη και τον κύριο Ζαχαροπουλο για την απεριόριστη στήριξη που μου έδειξαν !
Τελειώνει άδοξα λοιπόν αυτός ο κύκλος που για μένα ήταν και θα είναι ο πιο σημαντικός της καριέρας μου! Ευχαριστώ πολύ την τεράστια οικογένεια του Πανιώνιου και πάντα θα είναι στην καρδιά μου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35