social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική 2023-2024: Συνεδριάζει τη Δευτέρα (24/7) η Επιτροπή

Γ' Εθνική 2023-2024: Συνεδριάζει τη Δευτέρα (24/7) η Επιτροπή

Έχει μετατραπεί σε κανόνα να εμφανίζεται το... απροσδόκητο κάθε καλοκαίρι και να δυναμιτίζει τις -όποιες- βάσεις πάνω στις οποίες υλοποιεί τον προγραμματισμό της για το Πρωτάθλημα της Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας η εκάστοτε αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Μέχρι να συμβεί κάτι ανάλογο και φέτος (;), η εν ενεργεία Επιτροπή Διοργανώσεων προχωρά με σταθερά βήματα τον σχεδιασμό της, έχοντας ως μεγάλο (αλλά και μεγαλεπήβολο...) στόχο να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα στις 10 Σεπτεμβρίου.

Για να συμβεί αυτό, βέβαια, θα πρέπει ουδείς εξωγενής παράγοντας να διαταράξει τον σχεδιασμό, ο οποίος θα συνεχιστεί το πρωί της Δευτέρας (24/7) με τη συνεδρίαση της Επιτροπής. Εκεί, ο Άγγελος Δανιήλ και οι συνεργάτες του θα αποκτήσουν εικόνα για τον συνολικό αριθμό των σωματείων που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή στο νέο Πρωτάθλημα, αλλά και για τις «απώλειες». Η σχετική προθεσμία εκπνέει σήμερα (20/7), όσον αφορά στις ομάδες που διατηρούν ευθύς εξαρχής το δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, με τις πληροφορίες του Soccerlive να αναφέρουν πως μέχρι χθες είχαν σπεύσει να δηλώσουν παραπάνω από τις μισές ομάδες. Ο αριθμός των συμμετοχών, βέβαια, πιθανόν να αυξηθεί σημαντικά μέχρι τη Δευτέρα, με δεδομένο ότι είθισται αρκετές συμμετοχές να κατατίθενται την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά στη συνεδρίαση της Δευτέρας, ίσως γίνει και μία πρώτη συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα καταρτιστούν οι όμιλοι, αν και ακόμη δεν είναι σαφές σε τι ποσοστό θα έχουν εικόνα από τις συμμετοχές οι αξιωματούχοι. Το μόνο βέβαιο, όπως προκύπτει και από τα λόγια των ίδιων των αρμοδίων, είναι ότι σε άλλον όμιλο θα τοποθετηθούν οι ομάδες της Κρήτης και σε άλλον εκείνες των νησιών του Αιγαίου.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει ΚΑΠ και Προκήρυξης του περσινού Πρωταθλήματος, τα κενά που θα δημιουργηθούν από τις ομάδες που θα απαρνηθούν το δικαίωμά τους να δηλώσουν συμμετοχή, θα καλυφθούν από επιλαχούσες ομάδες των τοπικών Πρωταθλημάτων.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35