social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουλιανού και Λαδάς μένουν στον Αστέρα Χαϊδαρίου

Κουλιανού και Λαδάς μένουν στον Αστέρα Χαϊδαρίου

Συνέχεια με ανανεώσεις συνεργασιών στον Αστέρα Χαϊδαρίου ενόψει της νέας σεζόν 2023-2024 στην Γ΄ ΕΠΣΑ, καθώς σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023, ανακοινώθηκε η επέκταση συμφωνιών με τους Χρήστο Κουλιανού και Παναγιώτη Λαδά.

Πηγή: ipolimas.gr
Συνολικά, οι ανανεώσεις για τον Αστέρα Χαϊδαρίου έφτασαν τις 11, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των, Αναστασάτου, Γαλάνη, Γκίλα, Κωστάκου, Λέλη, Χάρμπα, Τζιμούλη, Καραγιαννίδη και Τσουμελέα.
Ο Χρήστος Κουλιανού, ήρθε από την γενέτειρα του, την Θεσσαλονίκη, για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα, λόγω επαγγελματικής αποκατάστασης, τον περασμένο Ιανουάριο, και αμέσως εντάχθηκε στο ρόστερ του Αστέρα Χαϊδαρίου, όπου στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε (2022-2023) έπαιξε σε 5 ματς της Γ΄ κατηγορίας της Αθήνας.
Ο Χρήστος Κουλιανού, που έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη το 1993, αγωνίζεται ως κεντρικό χαφ, και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ομόνοιας Σταυρούπολης. Επίσης, στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Μακεδονίας, έχει παίξει, ακόμη, με τον ΠΑΟ Κουφαλίων, τον ΠΑΟ Ξυλούπολης, τον Κεραυνό Κολχικού και την Ένωση Συκεών.
Ο 33χρονος μαχητικός στόπερ, Παναγιώτης Λαδάς, που διακρίνεται για το παθιασμένο παιχνίδι του, μετά από πολλά χρόνια στην ΑΕ Δάσους – Δάφνη Χαϊδαρίου, ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο στον Αστέρα Χαϊδαρίου.
Ο Παναγιώτης Λαδάς, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Δάσους Χαϊδαρίου σε ηλικία 10 ετών και έπαιξε στο ανδρικό τμήμα μέχρι το 2013-2014 (18 Ιανουαρίου 2014), οπότε και διέκοψε την παρουσία του, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ για τρεις (3) σεζόν φόρεσε και την φανέλα της Λαμπερής Ελευσίνας στις διοργανώσεις της ΕΠΣΔΑ.
Επέστρεψε στις επάλξεις του Δάσους Χαϊδαρίου, πέντε (5) χρόνια αργότερα (17 Φεβρουαρίου 2019), όπου έμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022.
Με την ΑΕ Δάσος – Δάφνη Χαϊδαρίου, τις προηγούμενες σεζόν, είχε 31 συμμετοχές, ενώ στο β΄ μισό της περιόδου 2022-2023, με την φανέλα του Αστέρα Χαϊδαρίου κατέγραψε τρεις (3) συμμετοχές.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35