social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλήρης ανανέωση στον ΑΟ Πυλίου

Πλήρης ανανέωση στον ΑΟ Πυλίου

Η ομάδα που θα παρουσιαστεί τη νέα σεζόν στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τη φανέλα του ΑΟ Πυλίου, δεν θα θυμίζει σε πολλά εκείνη της περασμένης περιόδου.

Οι διαφοροποιήσεις θα είναι αρκετές και δεν περιορίζονται, βεβαίως, μόνο στο τεχνικό επιτελείο όπου είχαμε την αποχώρηση του Δημήτρη Χρυσόπουλου με προορισμό την ΑΕΡ Αφάντου και την πρόσληψη του Γιάννη Μανούσογλου. Οι αλλαγές θα είναι πολλές και στο αρχικό σχήμα, αφού ήδη έχουν αποχωρήσει εννέα ποδοσφαιριστές από εκείνους που σήκωσαν μεγάλο «βάρος» της προσπάθειας στον περσινό, 4ο όμιλο. Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελούν ήδη οι τερματοφύλακες Ηρακλής Τοπουζλής και Λουκάς Μιχαλάκης, οι ακραίοι αμυντικοί Γιάννης Κατσέλης και Ανέστης Τάσιος, ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο αμυντικός μέσος Βασίλης Μαυρόπουλος, ο μεσοεπιθετικός Αποστόλης Αποστολίδης και οι ακραίοι επιθετικοί Γιάννης Σκέντζος και Αλέξανδρος Τουργαΐδης.

Πλέον, οι «βυσσινί» πραγματοποιούν προσπάθειες να διατηρήσουν στο ρόστερ τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσουν στις απαιτούμενες μεταγραφικές κινήσεις.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35