social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική 2023-2024: Στην τελική ευθεία για τον καταρτισμό των ομίλων

Γ' Εθνική 2023-2024: Στην τελική ευθεία για τον καταρτισμό των ομίλων

Στη σημερινή (24/7) συνεδρίαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, που έγινε νωρίς το μεσημέρι στο Πάρκο Γουδή, μπήκε ακόμη ένα «λιθαράκι» στην υλοποίηση του σχεδιασμού που φιλοδοξεί να ολοκληρωθεί με έναρξη του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής το σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου.

Οι αξιωματούχοι έκαναν την αποτίμηση των συμμετοχών που έχουν στα χέρια τους μετά την εκπνοή της πρώτης προθεσμίας την περασμένη Πέμπρη και, συγχρόνως, έδωσαν εντολή προκειμένου να αποσταλούν οι προσκλήσεις στους επιλαχόντες (ΑΟ Χαϊδαρίου, Περαμαϊκός, Εορδαϊκός) για τα κενά που έχουν προκύψει. Οι απαντήσεις θα πρέπει να δοθούν μέχρι αύριο (25/7) το μεσημέρι προκειμένου να οδηγηθούμε στη συνέχεια στην τελική ευθεία με τον καταρτισμό των ομίλων και την κλήρωση για τη συγκρότηση του προγράμματος στους τέσσερις ομίλους, που έχει ανακοινωθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για τις 4 Αυγούστου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις περιπτώσεις των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Super League 2, οι πληροφορίες του Soccerlive αναφέρουν ότι από τον Απόλλωνα Σμύρνης έχουν «αιτηθεί» στην Επιτροπή Διοργανώσεων να κρατήσει μία θέση ανοιχτή στη Γ' Εθνική για... παν ενδεχόμενο. Άλλες πηγές συμπληρώνουν πως το θέμα της «ελαφράς ταξιαρχίας» θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Πέμπτη. Η εκτίμηση αυτή «συμπλέει» και με την πρόθεση της Επιτροπής να προχωρήσει σε καταρτισμό των ομίλων την Παρασκευή (28/7) ή τη Δευτέρα (31/7), αν η πρώτη ημερομηνία αποδειχθεί... άφταστη.

Τα... ευχάριστα νέα, προκειμένου να βρεθούν στη Super League 2, προσδοκούν να μάθουν ο -πρώτος επιλαχών από τα μπαράζ των πρωταθλητών της Γ' Εθνικής- Γιούχτας, αλλά και ο επόμενος επιλαχών από την κατάταξη της Γ' Εθνικής, ΑΟ Υπάτου, στην περίπτωση που εκδηλωθεί και δεύτερη... αδυναμία! 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35