social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Ζέλιο ο ΠΟ Ατσαλένιου

Ανακοίνωσε Ζέλιο ο ΠΟ Ατσαλένιου

Με τον καλύτερο τρόπο ενίσχυσε το αριστερό άκρο της άμυνάς του ο ΠΟ Ατσαλένιου, προχωρώντας στην απόκτηση του Σωτήρη Ζέλιου.

Ο 30χρονος άσος μετρά συνεχόμενες σεζόν στις εθνικές κατηγορίες, γεγονός που μαρτυρά πως πέρα από την ποιότητα, διαθέτει και την εμπειρία για να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον Κώστα Φραντζέσκο. Η ενημέρωση των πράσινων αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α με χαρά ανακοινώνει την συμφωνία του με τον αμυντικό Σωτήρη Ζέλιο για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Σωτήρης είναι γεννημένος στις 5/7/1993 και καλύπτει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής έχοντας πολλές παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο. Ξεκίνησε από την Παναχαϊκή όπου έγινε επαγγελματίας. Έπειτα ακολούθησαν Διαγόρας Βραχνέικων, ΠΑΟ Βάρδα, Ατρόμητος Αχαΐας, Ζάκυνθος, Πανελευσινιακός, Πανθηραϊκός, Αλμυρός και Άγιος Νικόλαος. Τη φετινή χρονιά θα φορέσει την φανέλα του Π.Ο.Α και θα ενισχύσει τις προσπάθειες μας στη Γ' Εθνική. Σωτήρη η οικογένεια του Π.Ο.Α σε καλωσορίζει και σου εύχεται υγεία κι επιτυχίες την νέα χρονιά με την πράσινη φανέλα! Παρακάτω οι πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας: 'Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογενεια του Π.Ο.Α. Η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας με έκανε να σκεφτώ θετικά κατευθείαν και να έρθουμε σε συμφωνία για την συνεργασία μας. Ο Π.Ο.Α είναι μια υγιής ομάδα με πολύ καλή οργάνωση και από την μεριά μου με πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο, θα δώσω ό,τι έχω για να επιτευχθούν οι στόχοι μας'».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35